سلام صالح جان.این ویدئو رو با کیفیت1080 دارم و نزدیک به 90مگ هست.ان شالله اپ می کنم و برا دوستان میذارم.دوستان درخواست ویدئو دلم تنگته رو داشتند که متاسفانه ویدئو من حجمش62مگ هست.ظاهرا کیفیت اصلی به 100مگ هم میرسه.لطفا اگه داری برا دوستان بذار.
سلام صالح جان.این ویدئو رو با کیفیت1080 دارم و نزدیک به 90مگ هست.ان شالله اپ می کنم و برا دوستان میذارم.دوستان درخواست ویدئو دلم تنگته رو داشتند که متاسفانه ویدئو من حجمش62مگ هست.ظاهرا کیفیت اصلی به 100مگ هم میرسه.لطفا اگه داری برا دوستان بذار.
سلام دوست گلم ، خوبی؟؟
ببینید موزیک ویدیوی دلم تنگته اصلا 1080 نداره ، کیفیت اورجینالش 720 هست که توسط شرکت آونگ منتشر شده
فقط موزیک ویدیوهای آغوش و پرنده و تو که تمامه دنیامی کیفیت 1080 دارند!
ممنون از فعالیتت ، من هم این مستند معین رو با کیفیت اورجینال داشتم ولی سره همون قضیه که بهت گفتم با چندتا فایل دیگه پاک شدند
چشم دلم تنگته رو آپ میکنم واسه دوستمون که درخواست دادند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر کنسرت استاد و شادمهر برای کریسمس HD
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
catalanism, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, Saleh16, بازمانده, رویا, روزگار
دانلود اورجنال موزیک ویدئو ترکم نکن
کیفیت 1080
حجم : 87 MG
سلام دوستان
تاپیک داره روز به روز پیشرفت و کاملتر میشه..از مدیر نازنین هم قدر دانی و تشکر ویژه دارم.
یه تشکر ویژه هم به دوست عزیز و مهربونمونmoein 1366 که واقعاً دارن نهایت تلاش و همکاری رو با دوستان انجام میدن.این یکی دو روز خیلی زحمت کشید و از کنسرت جدید استاد تا ویدیو هاو....رو برامون گذاشت.خوشم ازش میاد که آخر کیفیته.مثه خودم عاشق کیفیت هستش.تندرست و سربلند باشی
ممنونم معین جان.ویدئو را با این کیفیت نداشته و ندیده بودم.دستت طلا.بابت گذاشتن کنسرتها هم بی نهایت سپاسگذارم.
فعالیت دوباره مدیر هم تبریک میگم.دلمون براش تنگ شده بود.
سلام ، ممنون بابت این موزیک ویدیوی زیبا معین جان ، فقط یه چیزی امیدوارم ناراحت نشی ، این موزیک ویدیو 1080 نداره
نسخه ی شما ادیت شده هست و روی موزیک ویدیو زوم شده تا لوگوی شرکت پخش کننده دیده نشه
ورژن اصلی همونی هست که دیروز قرار دادم ، میتونید مقایسه کنید ، بازم تشکر میکنم و از همکاریت ممنونم
در ضمن من هنوز برنگشتم که!!
اگه خدا بخواد شنبه صبح تهرانم دوستان ، ممنون از همتون
سلام خدمت صالح جان.ان شاالله مسافرت خوش بگذره.
صالح جان این چه لینکیه از ویدئو ترکم نکن گذاشته ای.بسیار بسیار کند هستش.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)