صفحه 35 از 145 نخستنخست ... 2533343536374585135 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 341 به 350 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

نیمه حرفه ای
    Old Music Moein (Live In Hotel Esfahan

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 11 کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط saleh16 نمایش پست ها
    سلام ، خوبی؟؟
    ببخشید دیگه چاره ای نبود ، آپلودبوی برای من باز نمیشد ، اونجا آپلود کردم
    اگر سرعتش پایینه بگید تا چند روز آینده جایگزینش کنم تو آپلودبوی
    حداقل چهار ساعتی زمان می بره تا دانلود بشه.
    تونستی درستش کن.ویدئو ترکم نکن دوست خوبمون moein1366هم دانلود کردم که خیلی عالی بود.

4. 8 کاربر مقابل از madar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام ، ممنون بابت این موزیک ویدیوی زیبا معین جان ، فقط یه چیزی امیدوارم ناراحت نشی ، این موزیک ویدیو 1080 نداره
    نسخه ی شما ادیت شده هست و روی موزیک ویدیو زوم شده تا لوگوی شرکت پخش کننده دیده نشه
    ورژن اصلی همونی هست که دیروز قرار دادم ، میتونید مقایسه کنید ، بازم تشکر میکنم و از همکاریت ممنونم
    در ضمن من هنوز برنگشتم که!!
    اگه خدا بخواد شنبه صبح تهرانم دوستان ، ممنون از همتون
    سلام صالح جان.خوبی
    در مورد اینکه کدومشون اورجنال و با کیفیت هستند،زیاد اطلاع ندارم.ویدئو شما رو که نشد دانلود کنم.
    حقیقتش متوجه نشدم که گفتی ویدئو زوم شده.اگه تونستی یه تصویر همزمان از هر دو ویدئو و بذار و تفاوتش را بگو.دانلود کردن ویدئو شما خیلی مشکل بود.
    ان شالله مسافرت بهت خوش گذشته باشه.از امتحانات جا نمونی

6. 8 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط javad نمایش پست ها
    Old Music Moein (Live In Hotel Esfahan

سلام جواد جان
    ممنونم بخاطر این ترانه های قدیمی استاد که گذاشتی.دستت درد نکنه بخاطر زحمتی که کشیدی.فقط چند تا از اجراها مربوط میشه به کنسرت استاد در سوئد که بعد از خروج از ایران هستش.
    دوستان دو کاست کامل از استاد از اجراهای هتل عباسی اصفهان به دستم رسیده که بیشتر اجراها را تا حالا کسی گوش نگرفته و نشنیده،یا میشه گفت در فضای مجازی وجود نداره.ان شالله به محض تبدیل کردن در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.

8. 10 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    مربوط میشه به موزیک ویدئو مجنون

یادش بخیر......

10. 11 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    سلام دوستان اجرای اولیه قسم به عشق استاد معین رو شنیدین ؟

این اجرا اواز رو نداره و خبری از بیژن و ویولونش نیست .

12. 11 کاربر مقابل از Shahrokh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط moein1366 نمایش پست ها
    سلام صالح جان.خوبی
    در مورد اینکه کدومشون اورجنال و با کیفیت هستند،زیاد اطلاع ندارم.ویدئو شما رو که نشد دانلود کنم.
    حقیقتش متوجه نشدم که گفتی ویدئو زوم شده.اگه تونستی یه تصویر همزمان از هر دو ویدئو و بذار و تفاوتش را بگو.دانلود کردن ویدئو شما خیلی مشکل بود.
    ان شالله مسافرت بهت خوش گذشته باشه.از امتحانات جا نمونی
    قربونت ، شرمنده خودمم میدونم بدجایی آپ کردم ، سرعتش کمه
    اول یه سوال ، اینکه موزیک ویدیوی ترکم نکن تو تگ رادیو .... داره یا نه؟؟
    و در مورد حرفی که زدم یه توضیح بدم ، من هم روزای اول فکر کردم 1080 داره این ویدیو و از چند سایت معتبر هم نسخه
    1080 رو دانلود کردم ولی دیدم ویدیو زوم شده و کامل نیست و این کارو واسه این کرده بودن که لوگوی رادیو جوان رو حذف کنند
    و شاید هر کسی هم به این موضوع دقت نمیکرد ، اون کیفیت 1080 هم با نرم افزار میذارند روش با اینکه حتی بخاطر زوم کردن رو ویدیو از 720 هم کمتر میشه و کیفیتش افت پیدا میکنه ، و اینکه این موزیک ویدیو اصلا 1080 نداره ، 720 اورجینالش هست که با روتوش و افکت گذاری کیفیت رو بهتر میکنن ، دقیقا مثل موزیک ویدیوی همدم ،
    برای اینکه بهتر متوجه بشی دو تا عکس از 2 نسخه قرار دادم
    البته من موزیک ویدیوی تورو دانلود نکردم ، ولی اینی که میگم رو از رو تجربه گفتم نه چیز دیگه ای ، بازم ببخشید

عکس از نسخه 720 اورجینال

عکس از نسخه 1080 که تبدیل شده

14. 8 کاربر مقابل از Saleh16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    قربونت ، شرمنده خودمم میدونم بدجایی آپ کردم ، سرعتش کمه
    اول یه سوال ، اینکه موزیک ویدیوی ترکم نکن تو تگ رادیو .... داره یا نه؟؟
    و در مورد حرفی که زدم یه توضیح بدم ، من هم روزای اول فکر کردم 1080 داره این ویدیو و از چند سایت معتبر هم نسخه
    1080 رو دانلود کردم ولی دیدم ویدیو زوم شده و کامل نیست و این کارو واسه این کرده بودن که لوگوی رادیو جوان رو حذف کنند
    و شاید هر کسی هم به این موضوع دقت نمیکرد ، اون کیفیت 1080 هم با نرم افزار میذارند روش با اینکه حتی بخاطر زوم کردن رو ویدیو از 720 هم کمتر میشه و کیفیتش افت پیدا میکنه ، و اینکه این موزیک ویدیو اصلا 1080 نداره ، 720 اورجینالش هست که با روتوش و افکت گذاری کیفیت رو بهتر میکنن ، دقیقا مثل موزیک ویدیوی همدم ،
    برای اینکه بهتر متوجه بشی دو تا عکس از 2 نسخه قرار دادم
    البته من موزیک ویدیوی تورو دانلود نکردم ، ولی اینی که میگم رو از رو تجربه گفتم نه چیز دیگه ای ، بازم ببخشید

عکس از نسخه 720 اورجینال

عکس از نسخه 1080 که تبدیل شده

سلام .موزیک ویدئو ترکم نکن رو رادیو جوان منتشرکرده ومن هم این ویدئو رو از رادیو جوان دانلود کردم

ویرایش توسط Shahrokh : 12-27-2014 در ساعت 01:21 AM

16. 8 کاربر مقابل از Shahrokh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام.اینم تصاویر ویدئوی من
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

18. 10 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط moein1366 نمایش پست ها
    سلام.اینم تصاویر ویدئوی من
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    این نسخه 720 هست ، به هر حال ممنون از این همه لطفت

20. 9 کاربر مقابل از Saleh16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 35 از 145 نخستنخست ... 2533343536374585135 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع