وقتی مقامات دولتی هم معینی میشن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که دوستان اینقد حساس هستند به کارهای استاد و با جدیت تمام اثار استاد رو زیر نظر دارند.
یه سوال،چرا ویدئو اغوش که قدیمی تر از ترکم نکن هست کیفیت1080 داره ولی ترکم نکن به گفته شما نداره.
پس ویدئویی که دوست عزیزمون معین گذاشته پس چیه؟
اصلا ربطی به جدید تر یا قدیمی تر بودن ویدیو نداره دوست من ، همه اینجور چیزها با دو نفر هست
تهیه کننده و کارگردان ، اخه از نظر بودجه کار درستی هست ، به جای اینکه دوربین 1080 کرایه کنند
میرن یه دوربین 720 میگیزند و توی فضای باز و روشن فیلمبرداری میکنند و در آخر با قرار دادن افکت و روتوش های لازم
کیفیتش رو بالا میبرند که به 1080 هم نزدیک میشه ، مثلا همین موزیک ویدیوی جدید معین "هوای خونه"
اگر کارگردان احمقش عقل درست حسابی داشته باشه میره این ویدیو رو 1080 پر میکنه ، چون ارزشش رو داره
ویدویی ترکم نکن هم که دوست گلم گذاشتند 720 هست که روش زدند 1080 ، 1080 برای این ویدیو وجود نداره ...![]()
تنها عشق ملکوتی.روحم معین30 ساله با صدات زنده ام.
ممنون از دوستان بخاطر این تاپیک عالی.
ویرایش توسط alinafas : 12-27-2014 در ساعت 12:18 AM
سلام خدمت همه دوستان و مدیر محترم
صالح جان از کنسرتهای استاد هم برامون بذار.ممنون![]()
ویرایش توسط Behzad Music : 12-27-2014 در ساعت 07:52 AM
ویرایش توسط Behzad Music : 12-27-2014 در ساعت 07:58 AM
بنظر من کیفیت این دو ویدئو ترکم نکن با هم متفاوت هستند.من هر دو را دانلود کردم،اگه دقت کنید ویدئو دومی با کیفیت تر هست.یا اولی 720نیست یا اگه هست ،پس دومی1080هست.
نمی دونم کدومش اصل هست..............
صالح اقا پدرم در اومد تا ویدئویی که گذاشتی رو دانلود کردم.![]()
سلام مدیر جان
یه کنسرت دارم از استاد که میخوام بذارم.میشه کمکم کنی و بگی چجوری میشه مثه ویدئوهای خودت براش تصویر بذارم.ممنون
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)