ممنون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان![]()
ممنون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان![]()
با سلام و درود خدمت مدیر تاپیک اقا صالح گل و معین 1366 عزیز و همه دوستان نازنین و فعال سایت استاد معین.
بابت زحماتتون خیلی ممنون.البته به اقا جوادم خسته نباشد میگم بابت همکاریش و ممنونم.
اقا موزیک ویدئو حلقه طلایی معین رو قبلا درخواست داده بودم ولی خبری نشد اگه ممکنه لطف کنید بذارید
هر دو ورژنش باشه بهتره.
با تشکر
برقرار و پایدار باشید
سلام دوستان
خیلی خیلی ازتون ممنونم که اینقد تاپیک رو هر روز پر رنگ و پررنگتر میکنید.از زحمات اقا جواد هم ممنونم که این روزها ویدئوهای بسیار خوبی از استاد گذاشتند و یک تشکر ویژه هم به دوست عزیزمmoein1366نازنین که واقعا عیدی بزرگی به همه داد و همه دوستانش رو مثل همیشه خوشحال کرد.
یه سلام هم خدمت مدیر محترم،کم پیدا شده ولی ما منتظر ویدئوهای ایشون هم هستیم،دیگه باید قولش رو خودش بهمون بده.ممنون از همگی![]()
سلام به همگی صبح شنبه تون به خیر امیدوارم هفته قشنگی رو شروع کرده باشید
به نوبه خودم تشکر می کنم از همگی به خصوص moein1366 عزیز
چنتا از کنسرت های استاد رو براتون میزارم و یه خاطره:
نوجوون بودم به اتفاق خونواده میرفتیم مشهد تو ضبط ماشین هم یه نوار گلچین بود که خواننده های مختلفی توش بود راه هم طولانی یهو یه آهنگی پخش شد که میگفت : راتو برو مسافر برگشتنت عذابه من تشنه لب تکیدم آب این طرف گِلابه
به قدری هیجان زده شدم که از همون لحظه تا الان همیشه باهاشم : تو تنهایی ها ، تو جمع ، سربازی ، دانشگاه و . . .
حس من به معین : بازگشت همه به سوی اوست
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
سفر کردم و کفتر کاکل به سر کنسرت آلمان 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
مردم - کنسرت اورنج کانتی 2013
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
کنسرت کامل لندن نوروز 93 - 48 دقیقه
To Be Continued . . .
AMIR HOSEIN, catalanism, javad, madar, mahdii, moein1366, moeinnieom, mubaso, Saleh16, Shahrokh, رویا, روزگار
سلام داداش معین.ای ول داری......
ممنون از این همه ویدیوهای زیبایت. ان شاالله که سایه ات همیشه بر سر تاپیک باشه.
از بقیه دوستان هم که دارن فعالیت میکنند، سپاسگزارم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][]
AMIR HOSEIN, catalanism, javad, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
اولین کنسرت معین در لندن ۱۳۶۱ - من دیگه بچه نمیشم
![]()
سلام خدمت دوستداران معین
اقا کسی میدونه این کنسرت معین ماله چه سالیه و کجاست و اگر دارید لطفا بزارید
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)