سلام دوستان خوبم
امیدوارم همهتون خوب و خوش و شاد باشید
بخدا شرمنده هستم، میدونم اینجا تاپیک آقای معین هستش
ولی من یه آهنگ از خانم مهستی به اسم فدات شم میخواستم
اگه از دوستای خوبم کسی این آهنگ رو با کیفیت خوب داره، ممنون میشم بزرگواری کنه و برای من بذاره
دست همهتون رو میبوسم
فدات من دارم بهم بگو باید چی کنم چون بلد نیستم آپ کنم
سلام دوست خوبم اهنگ فداتشم از زنده یاد مهستی از مجموعه های خاطره (5) از ساخته های صادق نوجوکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان
از زحمات یاران عزیز ممنونم بخاطر فعالیتشون.
دوستان من عرض که این کنسرت رو با کیفیت اورجنالDVD دارم.ولی خیلی مشکل هست همه رو یکجا اپ کنم.نرم افزارهای زیادی هم امتحان کردم که بتونم این کنسرت رو به چند قسمت تقسیم کنم ولی متاسفانه برام پیغام ارور میدادن.حالا دلیلش رو نمیدونم.دوستان اگه تخصص بیشتر در این کار دارن یه نرم افزار عالی پیشنهاد بدن تا بتونم این کنسرت رو تراک تراک کنم.ممنون از همه دوستان.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط moein1366 : 01-14-2015 در ساعت 12:33 PM
ممنونم دوست خوبم
امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی
خدا نگهدار خودت و خانوادت باشه
ممنونم دوست خوبم (آقا شاهرخ)
امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی
خدا نگهدار خودت و خانوادت باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)