سلام معین جان ویدیو بابا رو با کیفیت داری[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام معین جان ویدیو بابا رو با کیفیت داری[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کارم میخواستم بکنم ولی محض اطلاعتون کنسرت با کیفیت نداشتم(جز چندتایی که همه دارن اونارو) و اینجام صاحب تاپیک درخواست کرده که کنسرتای بی کیفیت نزارین
علیکم اولا با شما نبودم .کم کیفیت بزارید بعد خود صالح پاک میکنه اگه خواست دوست من به خودت نگیر
چون دقیقا بعد عکس من از استاد بود فکرکردم روی صحبتتون با منه
چشم اتفاقا خیلی ازاینجور کنسرتا که با گوشی گرفته شده داشتم.اونم اجراهای تکراری!! مثلا nتا اجرای سفر و کعبه ی متفاوت با کیفیتای درب و داغون تا روزی که با این تاپیک آشنا شدم و خیلیاشونو حذف کردم
سلام جواد جان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
catalanism, javad, madar, mehdi1358, moeinnieom, mubaso, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط javad : 01-17-2015 در ساعت 04:31 PM
دوستانی معینی امشب از شبکه من و تو یه مستند به نام اونگ تا ترانه پخش میشه حالا نمیدونم کلا مر بوط به معین میباشد یا
نه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)