از همه تون مخصوصا صالح شاکی ام..ایقد ضعیف بودید که نتونستید یه تاپیک رو اداره کنی.کاری که نمیکردی و فقط دوستان زحمت سرپا گذاشتن تاپیک رو بر عهده داشتند...واقعااااااااااااا� �ااااااااااااااااااااااا
خبرهای خوشی در راه است......یادته صالح این جمله رو چند روز پیش نوشتی..خبر خوشت همین بود که بخاطر کم کاری ات تاپیکهای ناقص استاد بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام ، شما و دوستان هر چی بگید حق دارید ، منم فعلا کاری از دستم بر نمیاد که انجام بدم
تمامی حرف های شما هم درسته دوست عزیز ، فعالیتمم بیشتر میکنم و از javad , moein1366 که تاپیک رو جلو بردند
تشکر میکنم ، شما هم خودت رو ناراحت نکن دوست عزیزم ، همه چی کم کم درست میشه ، ممنون![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
با این الفاظت شخصیت خودت رو به دوستان علنی نکن...
بعدش مثل یه انسان با ادب بفرما که ازشون اجازه گرفته ام..
با تشکر از امیر
Uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Uploadbaz
ویرایش توسط javad : 01-18-2015 در ساعت 03:48 PM
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)