catalanism, javad, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moein1366, moeinnieom, mubaso, Saleh16, بازمانده, رویا, روزگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
http://uploadboy.com/vaoacalc2jlm.html
ویرایش توسط moein1366 : 01-19-2015 در ساعت 02:48 PM
catalanism, javad, KHatereh, l_SAVALAN_l, madar, moeinnieom, mubaso, Q_MARS, Saleh16, بازمانده, رویا, روزگار
تولدت مبارک استاد
برد یک صفر ایران هم مبارک
و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آفرینش
و چه اندازه عجیب است روز ابتدای بودن
و چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی
میلادت مبارک..برای روز میلادم اگر تو
به فکر هدیه ای ارزنده هستی
منو با خود ببر تا اوج خواستن
بگو با من که با من زنده هستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
catalanism, javad, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, Q_MARS, Saleh16, بازمانده, رویا, روزگار
سلام دوستان
شب آخرین دوشنبه دیماهتون بخیر باشه
اخیرا یک سری عکسهایی رو دیدم و حرفهایی رو خوندم و شنیدم که واقعا از یک طرف ناراحت شدم و از طرف دیگه به بزرگی و عظمت استاد، بیش از پیش پی بردم.
استاد معین تابحال در کنسرت ها،موزیک ویدئوها و... هیچوقت از اون حدی که یک مـــــــــرد باید داشته باشه بیرون نزدن و نمیزنن. حرکاتی مثل رقصیدن یا شراب خوردن و سیگار کشیدن و... رو انجام نمیدن.
در ترانه ها و ویدئو های شاد نمی رقصن و حتی به زور بشکن میزنن، در ترانه های غمگین خیلی ساده و محزون به اجرا میپردازن و از گریه و... خودداری میکنن.
پوششون مناسب و همیشه سنگینه.
اما بقیه خوانندگان عزیز:
یکی میرقصه
یکی مسته
یکی طاق باز وسط استیج میخوابه درحالی که در اوج سرمستی قرار داره و هی دست طرف مقابل رو میبوسه تا جایی که خانم مقابل به ستوه میان.
یکی دیگه از خستگی به مردم میگه: میشه من نخونم؟ میشه بشینم؟ اصلا میشه برم؟؟
یکی دیگه که از خوانندگان قدیمی هم هست همش ادا در میارن.
اون یکی دیگه لخت مادرزاد میره رو استیج.
ویولونیستی که به تازگی از ایران رفته که کلا معتاده.
یکی دیگه قبلا معتاد بوده.
یکیشون اینقدر مغروره که ادمین پیج طرفدارانش هم این قضیه رو آشکارا طی یک پست به همه گفت!!
من از این میسوزم که همه با اون خواننده ها حال میکنن و ازش طرفداری میکنن و میمیرن واسش، و لایک پیج هاشون بالای یک میلیونه و فالوور فراوون دارن.
اونوقت طرفداران استاد در اوج عشق واقعی و پاکی که به استاد دارن، هیچ کاری نمیکنن.
ببینید یک مرد چقدر میتونه بزرگ باشه
بین اونهمه خواننده مست و معتاد و... ، استاد ذره ای تکون نخوردن.
معین، خودشه
همین رفتار ها و حرکات معین باعث شد تا دیگه همه بهش بگن استاد، از من کوچکترین بگیر تا پروفسور سمیعی و... .
قدر این بزرگ مرد رو بدونیم.
الان آبروی موزیک ایرانی دست استاد معینه.
بیایم تا حدی ازش حمایت کنیم تا بره به جشنواره های بین المللی و مردم بهش ایمان بیارن و باورش کنن.
برای استاد بودن مردم میگن پ کو مدرکش؟؟
خواهر من،برادر من ، مدرک همیناس که داری میبینی.
افتخار کنید به طرفدار استاد معین بودنتون و وقتی کسی از استاد حرف بدی زد، رسما با یک سری حرف ها قانعش کنید تا بفهمه معین کی بوده و چرا استاد شده؟!
عاشق استاد معین هستیم بخاطر صدای ملکوتی و بسیار بسیار زیبایی که داره.
ولی از این بعد ، عاشق این مرد باشیم بخاطر اینکه مـــــرده،مـــــــــــــر د.
یه مرد واقعیه که دیگه الان تنها ستون پاک موسیقی ایرانه.
وای به روزی که دیگه بهش توجه نشه، وای به روزی که این ستون سست بشه، اونوقت دیگه موسیقی ایران چه معنایی خواهد داشت؟
بقیه بظاهر اسطورن، اما استاد معین واقعا یک اسطوره بزرگه.
در پایان امیدوارم از حرف هام بد برداشت نکنید و نگید این آدم خیلی تعصب داره.
به وجود استاد قسم، هرچی گفتم بدون اغراق و تعصب بوده.
29 دی ماه 1393
اره صالح جان.منم با نظرت موافقم
استاد ما واقعا از همه لحاظ استاد هست..
کاش این مملکت و دولت قدر این اسطوره رو بیشتر میدونست..
صالح جان بنظرت این کاور قلابی نیست؟
catalanism, javad, l_SAVALAN_l, madar, moein1366, mubaso, بازمانده, رویا, روزگار
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)