سلام اقا صالح
چرا نیستی و به درخواستها پاسخ نمیدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان ، حالتون خوبه؟؟؟
ببخشید که چند وقتی نبودم ، ولی دوستان حسابی جای من رو خالی کردند
بابت آپدیت نشدن تاپیک هم عذر خواهی میکنم ، خیلی سرم شلوغه ، وقت نمیکنم آپدیت کنم!
تو این پست هم چند آهنگ از یکی از خوانندگان اصفهان از نجف آباد براتون قرار دادم
اسم این خواننده عادل حسینی هست که صدایی شبیه به استاد معین داره
ولی متاسفانه خیلی آهنگ بیرون نمیده ،
امیدوارم استاد معین به بالا بردن علم موسیقی ایشون کمک کنند و ازش حمایت کنند
چون واقعا حیفه همچین صداهایی بی حمایت کننده بمونند ، امیدوارم لذت ببرید
به این نکته هم اشاره کنم که ایشون داره سعی میکنه صداش رو مثل معین کنه در حالی که استاد حتی وقتی حرف هم میزنن صداشون مثل صدای خوانندگی شون هست ، فکر کردم لازمه اینو واسه بعضی از دوستان یادآوری کنم
که اشتباهی صورت نگیره...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Saleh16 : 12-12-2014 در ساعت 01:04 PM
دوستان صفحه اول قسمت کنسرتها آپدیت شد
با تشکر از دوستان
صالح جان باتشکر فراوان از زحمات شما اگه امکان داره البوم خاطره 7 از استاد معین و شهره رو هم قرار بدید...
چه عجب صالح جان هم پیدا شد.کجایی مدیر
چندتا ویدیو از استاد قول دادی که بذاری،پس چی شد...
مدیر گرامی،یه وقت هم واسه جواب و درخواست مخاطب ها بده.به نظرم اهمیت ندادن به کاربرا ...................
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)