صفحه 14 از 145 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 131 به 140 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط moeinnieom نمایش پست ها
    اینجوری هم نیست که میگی.چون دلت میخواد یه چیز نایاب از استاد داشته باشی این رو میگی
    من اصلا عشق معین نیستم که اینجوری فکر میکنی

ولی هر جور که دوست داری فکر کن

فقط خدا کنه یه روز پشیمون نشی

2. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    من اصلا عشق معین نیستم که اینجوری فکر میکنی

ولی هر جور که دوست داری فکر کن

فقط خدا کنه یه روز پشیمون نشی
    من نگفتم عشقه معینی.با حرفت بودم که عملی اش نکردی.حالا هم اگه دوست داری پشیمونم کنی یه کاری کن.

4. کاربر مقابل از moeinnieom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط moeinnieom نمایش پست ها
    من نگفتم عشقه معینی.با حرفت بودم که عملی اش نکردی.حالا هم اگه دوست داری پشیمونم کنی یه کاری کن.
    به همین خیال باش یه کاسه بده اش

6. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    گفتم که نداری.همه اش للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللللللاااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااففففففففففففففففف فففففففففففففف
    چند ثانیه بذار تا حرفت خراب نشه.داریوش

8. کاربر مقابل از moeinnieom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    گفتم که ندارم پسر جان

10. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    گفتم که ندارم پسر جان
    حالا هم نداری.پس چی.....

12. کاربر مقابل از moeinnieom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    از دوست خوبم moein1366 معذرت میخوام که این حرفها رو در حمایتش زدم.شاید هم از گفته هام ناراحت بشی و شایدم نه.
    بحرحال دوست داشتم زحمتی که کشیدی و میکشی کم رنگ نشه.تا اونجایی که توانم باشه ازتون حمایت میکنم و نمیذارم کسی حرفی یا طعنه ای به شما بزنه.آخه شخصیت شما رو میدونم چه فرد محترمی هستی.

14. 2 کاربر مقابل از moeinnieom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    به هر جا ناتوان دیدی توان باش
    به سود مردمه خاموش زبان باش

ستمکش را اگر دیدی بر آشوب
    ستمگر را چو مشتی بر دهان باش

16. 3 کاربر مقابل از moeinnieom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام
    چیه دوستان تاپیک رو بهم می زنید.من اگه کاری میکنم به عشق استاد و دیگر دوستان هستش.این ارشیو کنسرتها رو که هم بخاطر این گذاشتم که اگه دوستان سوالاتی از کنسرتها داشته باشند و جوابی نگیرند و یا اگه جوابشون کامل نباشه از اینجا استفاده کنند.اصلا من مقصر بودم که دیشب این پست رو گذاشتم و با دوستمون به بحث و گفتگو پرداختیم.خدا میدونه دیشب وقتی از هیئت برگشتم تا نیمه شبی داشتم این کنسرتها رو مرتب میکرد،فقط واسه اطلاع رسانی دوستان.باز هم معذرت میخوام که این صحبت ها در تاپیک پخش شد.
    ممنونم از شماmoeinnieom که اینقد به بنده حقیر لطف دارید.من اگه پستی میذارم واسه علاقه خودم به استاد هستش.نیازی به تشکر هم ندارم.اگه تشکری بشه شخصیت خودتون رو بیشتر میکنید ،چون پاسخی هست به زحمات دوستانتون،اگه از من تشکر هم نشه زیاد از کاری که کردم پشیمون نیستم.
    خدمت یاران هم که فرمایش کردن چرا پستها رو حذف کردی،صلاح ندیدم باشه و روی خوشی این صحبتها نداره،اگه میشه شما هم حذف کنید.گفتم که اشتباه از من بود که ادامه دادم.معذرت میخوام از همه...
    حالا اگه کسی از حرفای من بخواد مغرور بشه و ...................این دیگه به من ربطی نداره.
    کنسرتها هم نزدیک به 10گیگ هستش و اپلودش خیلی راحت نیست.تا اونجایی که بتونم واسه دوستان میذارم.البته با کمک همه.
    ممنون از همه شما

18. 4 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط moein1366 نمایش پست ها
    سلام دوستان.لیست کنسرتهای استاد از قدیم تا الان.البته در ارشیو خودم هست.
    کنسرت بسیار نایاب استاد.اجرای راز
    کنسرتی نایاب از استاد.اجرای شوره زار و اجرای فوق العاده مست
    کنسرت قدیمی استاد در لندن همراه با زنده یاد مهستی1987.اجرای هوس و کفتر کاکل بسر
    بازهم کنسرت قدیمی استاد.اجرای سفره و دشمن اگه هزاز هزار با نوازندگی بیژن مرتضوی
    کنسرت زنده یاد هایده و حضور افتخاری استاد در پایان مراسم.اجرای غزل شکسته خاطر
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در پاریس.اجرای اصفهان،چه بلایی ای دل،شاه دخترون،من از راه اومدم،دلشکسته،تااز در اومد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت قدیمی استاد.اجرای صداقت پیشه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت بی نظیر استاد در امفی تئاتر72.کیفیت اورجنال3.5 گیگابایت
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در المان.اجرای اما نمیشه و قسم به عشق
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در المام1385.اجرای برای دیدن تو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در دبی1386.اجرای برای دیدن تو و لحظه ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در لاسوگاس2006.اجرای زیبای گذشته و طلوع
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در دبی بصورت کامل
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خلاصه ای از کنسرت استاد در لاس وگاس2008
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در لاس وگاس2066 بصورت کامل.پخش از شبکه طپش
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گزارشی از کنسرت استاد1390
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت نوروزی استاد در استکهلن.اجرای دکلمه تمنا و اجرای طلوی باکیفیتHD
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در المان.اجرای ارزو ،خوشبینی،صبحت بخیرعزیزم،بیقرار
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت زیبای استاد در تاجیکستان بطور کامل.1 گیگابایت.این کنسرت هم حواشی زیبایی دارد.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت زیبای استاد در اربیل عراق1388.بصورت کامل
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در المان1388.اجرای ارزو داشتم ، شراب ،اصفهان،مهتاب
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت استاد در المان المان2011.اجرای دکلمه تمنا و طلوع و زندگی باتو.کیفیتHD
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گزارشی از کنسرت استاد در دبی.میکس اهنگ همدم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اجرای زیبای برای دیدن تو و عشق من ،در مونیخ المان.کیفیتHD
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مراسم زنده یاد مهستی.اجرای راز خلقت و هوس.کیفیتFull HD
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دو کنسرت مشترک استاد با قمیشی.فیلمبرداری شده بصورت خصوصی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و بالاخره،کنسرت 2013 استاد بصورت میکس و عالی.این تصویر هم لحظه تنبک زدن استاد.کیفیت Full HD

ضمنا این کنسرتها بصورت حرفا ای فیلمبرداری شده.دوستان اینها کنسرتهایی هستند از استاد که من در ارشیوی خودم دارم.دوستان اگه کنسرتی از قلم افتاده،اضاف کنند.با تشکر از همه شما دوستداران معین
    بابا ای ول..ترکوندی تاپیک رو
    اینقد کنسرتهای معین رو کجا اوردیه.الحق والانصاف فعالیتت خیلی عالیه.از کنسرتها برامون بذار.
    خیلی بی نظیری

20. 4 کاربر مقابل از madar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 14 از 145 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع