[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا مهدی.من دارم با گوشی این پیام رو می نویسم. کاورتون رو نمی تونم ببینم.فردا با کامپیوتر نگاش می کنم ببینم چجوری هست.درسته این کاور من پاکستانی هست.من نزدیکه 15ساله این کاستهای استاد رو نگهداری کرده ام...اره، روزگاری داشتیم با این کاستهای استاد،یادش بخیر
سلام ، کاور معین1366 عزیز اصل نیست ، از حالت فونت و رنگش معلومه ، تو کاور آقا مهدی زده " بهترینهای معین " و "دلسوخته " که تو کاور آقای معین 1366 اینها پاک شده و با کامپیوتر گذاشته شده و جای پاک شدنش معلومه
و تا جایی که من میدونم کاست دلسوخته توسط شرکت پارس ویدیو منتشر شده...
امیدوارم ازم ناراحت نشده باشید ، فقط نظرم رو گفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اول آپدیت شد
ویرایش توسط Saleh16 : 12-16-2014 در ساعت 01:47 PM
داشتم موزیک ویدیوی ترکم نکن رو نگاه میکردم به یه نکته ی جالب رسیدم
گفتم به شما هم بگم ، معین قبلا هم یک موزیک ویدیو مثل ترکم نکن داشته ،
اونم تو صحرا بوده ، کت چرم قهوه ای داشته ، لباس زیر کت مشکی بوده ، عینک ریبن داشته ، موهاش هم کوتاه بوده ،
فقط اون موزیک ویدیو مال ساله 1374 و ترکم نکن سال 1392
دو موزیک ویدیوی مسافر و ترکم نکن :
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)