دوستای عزیزم پست اول از صفحه اول آپدیت شد
خوندنش خالی از لطف نیست ...
دوستای عزیزم پست اول از صفحه اول آپدیت شد
خوندنش خالی از لطف نیست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدیوی مناجات امام علی اضافه شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان
موزیک ویدئو گذشته با کیفیت DVD ارجینال ، تقدیم به همه دوستان خودم
225 مگابایت
دانلود کنید،ضرر نکرده اید
اقا صالح یه تصویر براش بذار و بنداز صفحه اول
این کنسرتو میخوااااااااااام
یعنی دوست دارم یه نفر یه هنرمند معرفی کنه این قدر مهربون سر به زیر و مظلوم و شیرین ...
catalanism, madar, mahdii, moein1366, moeinnieom, mubaso, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
سلام صالح جان.ممنون از ویدیو هایی که گذاشتی.تاپیک داره عالی و عالی تر میشه.یه خواهش برادرانه دارم،اگه امکانش هست انجام بدید.کیفیت ویدیوها نصف هستن.شما که زحمت میکشید و روزی چندتا میذاری،اگه روزی دو تا ولی با کیفیت بالاتر بذاری،خداییش جالب تره.البته بخاطری که دوست داری پیشنهاد و انتقاد در تاپیک ازتون باشه اینو گفتم.تو رو خدا از حرفام ناراحت نشو.اگه شد یه کم باکیفیت تر.ممنون از مدیر مهربون تاپیکمون و همچنین از moein1366 عزیز بخاطر این ویدیو بی نظیرشون
موزیک ویدیوی گذشته به صفحه اول اضافه شد
با تشکر از moein1366 عزیز
سلام صالح خان
ممنون بابت این موزیک ویدئوهای خوبت..
اره حق با رویا جون هست و اگه کیفیت ویدئوها بالاتر بره،بهتر و بهتره.ان شالله همینطور که گفتی به زودی جایگزین کنی.
یه تشکر هم به دوست خوبمون معین 1366 بابت ویدئ گذشته،پدرم در اومد تا دانلودش کردم ولی انصافا ارزشش رو داشت.(البته سرعتم زیاد نبود.)
تشکر از همه فعالان تاپیک
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)