به امید خدا درآینده سعی میشه از کنسرتها و موزیک ویدیوی تک آهنگهای معین گذاشته بشه ...
به امید خدا درآینده سعی میشه از کنسرتها و موزیک ویدیوی تک آهنگهای معین گذاشته بشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت استاد معین و انوشیروان روحانی HD
اورجنال 150 MG
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمکی به تلاش دوستان برای گذاشتن کنسرتها..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط moein1366 : 12-18-2014 در ساعت 07:49 PM
2 موزیک ویدیوی ننه و بی بی گل اضافه شدند
2 موزیک ویدیوی تو که تمامه دنیامی و ملاقات تا لحظاتی دیگه اضافه میشن
دوستان دو موزیک ویدیوی ملاقات و تو که تمامه دنیامی اضافه شد
سلام دوستان عزیز در خواست این البوم استاد مـــعـــیــــن رو با کیفیت اوریجینال دارم.از همکاری شما کمال تشکر را دارم.
ویرایش توسط Shahrokh : 12-20-2014 در ساعت 02:43 AM
حالا که دیگه امیر جان لطف کردن و تاپیک رو برگردوندن و من رو هم از اخراجی درآوردن
در محضر همه ازشون عذر میخوام ، امیدوارم سوء تفاهم هاهم برطرف بشه و خلاصه امیر جون آشتی کنه
من که ازش عذر میخوام و خدا میدونه نیّت بدی نداشتم ، یه جورایی هم حق با ایشون بود من نباید به هنرمندی که
براش قابل احترام هست بی احترامی میکردم
واقعا حیفه که دوستی ها سره همچین چیزایی از بین بره ...
Amir, catalanism, madar, moein1366, moeinnieom, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
سلام دوستان.خوشحالم که می بینم تاپیکمون برگشته و بهتر از اون کدورت و ناراحتی دوستانمون هم از بین رفته....کار خوبی کردید..ممنون ازتون
catalanism, KHatereh, madar, moeinnieom, mubaso, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)