دوستان کنسرت قدیمی حلقه طلا از استاد معین در خواست داشتم
دوستان کنسرت قدیمی حلقه طلا از استاد معین در خواست داشتم
ویرایش توسط Behzad Music : 12-23-2014 در ساعت 07:49 PM
اشتباه زدی دوست عزیز.اینجا تاپیک معین هستش نه تاپیک کاور کاست و سی دی
به هرحال ما این رو به فال نیک میگیریم.خوش اومدی به جمع ما
دوستان من دارم میرم مسافرت ، ولی با تاپیک در ارتباطم ، ایشالله برگردم ، واستون چند موزیک ویدیو و کنسرت قرار میدم
هنوزم دنباله کنسرت کامل هانوور هستم ، امیدوارم با کیفیتش رو پیدا کنم و براتون آپ کنم دوستای گلم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت استاد در هانوور2014
صحبتهای پروفسور سمیعی و استاد معین.....
حجم : 64 MG
AmirGoldMusic, catalanism, eessii, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
سلام دوستان
دلم واسه موزیک ویدئو دلم تنگته،تنگ شده.دوستان اگه کسی با کیفیت اورجنال داره برامون بذاره.
catalanism, Galaxy9191, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, بازمانده, رویا, روزگار
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)