رویا جان شما کا ام پلیر رو باز کن ، بعد ویدیوی که میخوای ازش عکس بگیری رو باز کن و روی اون قسمتی که میخوای ازش عکس بگیری ویدیو رو نگه دار و دکمه های "کنترل" و "E" رو با هم فشار بده و عکس رو در محل دلخواهت ذخیره کن ، اگر مشکل داشتی بگو راهنماییت کنم
رویا جان شما کا ام پلیر رو باز کن ، بعد ویدیوی که میخوای ازش عکس بگیری رو باز کن و روی اون قسمتی که میخوای ازش عکس بگیری ویدیو رو نگه دار و دکمه های "کنترل" و "E" رو با هم فشار بده و عکس رو در محل دلخواهت ذخیره کن ، اگر مشکل داشتی بگو راهنماییت کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کنسرت استاد معین
اجرای بت پرست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط رویا : 12-29-2014 در ساعت 05:47 PM
هر کس به سوي قبله ي خود رو به نماز است
هر کس به زبان دل خود زمزمه ساز است
با عشق در اميخته در راز و نياز است
سلام صالح جان خوبی
قرار بود واسه ما موزیک ویدئو دلم تنگته رو بصورت اورجنال بذاری.ظاهرا فراموش شده.لطفا اگه امکانش هست ویدئو طلوع رو هم بصورت اورجنال همراهش بذار.ممنون
سلام دوست خوبم
پس آقا یعنی این ورژن های بعدی ترانه هایی مثل الهه ناز - بیقرار- تاج سر و کفتر کاکل بسر که در قسمت قبلی ذکر شد فقط ویدئو شده است و آلبوم شده نیست
من اینو می خواستم بدونم
بعد موزیک ویدئو الهه ناز ورژن 2 و 3 از معین رو داری اگه زحمتشو بکشی آپلود کنید ممنون میشم
ممنونم از شما
آقا شاهرخ پس اون اولین اجرای آهنگ قسم به عشق که قرار دادید با اجرای دوم هیچ تفاوتی نداشت
چون اونیکه تو آلبوم یکی را دوست میدارم است با اون اجرای اولی که شما گذاشتید دقیقا یکیه
ویرایش توسط mahdii : 12-30-2014 در ساعت 03:22 PM
سلام دوستان، همگی خوب هستید.
چرا تاپیک چند روزیه خوابیده،مدیر محترم لطفا پاسخگو باشید.
این دوست خوبمون moein1366 هم خبری ازش نیست،کسی اطلاعی ازش نداره؟؟
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)