[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
دوستان من چند وقت پیش در خواست کنسرت استاد در اربیل عراق را داشتم.کسی نیست به فریاد ما برسه؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوست گرامی
بفرما اینم کنسر ت استادکنسرت استاد در اربیل عراق 1388[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای زیبای ترمه واطلس با رقاصی زیبای یک خردسال
Behzad Music, catalanism, javad, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, omidha, reza1361, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
سلام
آقا شاهرخ درسته ورژن اولش در آلبوم قسم به عشق است که اول آهنگ اینطوری شروع میشه تو شادی گذشتمی که ورژن اول این آهنگ 8:40 است
ولی ورژن دومش در آلبوم یکی را دوست میدارم است که اولش اینطوری و با غزلی از معین شروع میشه که میخونه بی تو ای روشنگر شب های من که ورژن دوم آهنگ قسم به عشق 9:20 است
متشکرم
ممنونم از زحمات شما آقا moein1366
آقا معین یک سواله دیگه داشتم آهنگ عاشقتم واویلا در فایل های صوتی چند ورژن داره
بعد آقا معین میخواستم بدونم کل تر کهای آلبوم هوس و نماز و پنجره چند تا است
آلبوم هوس کل ترکاش 5 ترکه که شامل :1-هوس 2- سفره 3-پنجره 4- لیلی و مجنون 5- دلم گرفته
و آلبوم نماز هم 6 ترکه که شامل : 1- زندگی 2-نماز 3-حیران4-ایران 5-نیرنگ6- از در اومد
و آلبوم پنجره هم کل ترکاش 8ترکه درسته که شامل :1- پنجره 2-ناجی 3- هم قسم 4-به دیدارم بیا 5-عاشقانه 6-گناه 7-هیچکس مثل تو نبود 8- دعا
من سوالم در مورد این آلبوم ها به خاطر این بود که گفتم یکدفع آلبوم ها ناقص نباشه
catalanism, javad, k@mbiz, madar, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
موزیک ویدئو پرنده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورجنال با کیفیت 1080
catalanism, javad, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
تقدیم به همه دوستداران استاد معین
catalanism, javad, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
AMIR HOSEIN, catalanism, jjjjj, madar, mahdii, moein1366, moeinnieom, mubaso, reza1361, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
دوستان اگه امکانش هست،همکاریتان رو بیشتر کنید.ناسلامتی این تاپیک خودوتونه ها.......![]()
AMIR HOSEIN, javad, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)