لینک دانلود آهنگ (امشبی را که در آنیم غنیمت شمریم) خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم دانلود کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود آهنگ (امشبی را که در آنیم غنیمت شمریم) خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم دانلود کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
در طريقت هر چه پيش سالک آيد خير اوست
در صراط مستقيم ای دل کسی گمراه نيستتا چه بازی رخ نمايد بيدقی خواهيم راندعرصه شطرنج رندان را مجال شاه نيستچيست اين سقف بلند ساده بسيارنقشزين معما هيچ دانا در جهان آگاه نيستاين چه استغناست يا رب وين چه قادر حکمت استکاين همه زخم نهان هست و مجال آه نيستهر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماستور نه تشريف تو بر بالای کس کوتاه نيست
از همه تون ممنونم هم از شما آقا moein 1366 و هم از شما آقا reza 1361 و هم از شما madar عزیز
آقا یک سوالی برای من و دوستان و دوست عزیزمون catalanism پیش اومده که برای ما نا مشخصه سوالم رو دوباره تکرار می کنم آقا معین اگه میشه با آقا جواد مارو راهنمایی کنید این موضوع برای خیلی ها نا مشخصه
این آهنگ هایی که آقای معین و سیاوش قمیشی با هم مشترک خوندند یعنی آهنگ صبحت به خیر عزیزم از آهنگ آقای معین که سیاوش قمیشی این رو خونده و آهنگ تفلکی از آهنگ های آقای سیاوش قمیشی که معین خونده می خواستم بدونم که
آقای معین و سیاوش قمیشی آهنگ هایی بوده که آهنگ های همدیگه رو به صورت کامل خونده باشند
یا سوالم رو این طور از شما می پرسم یعنی مثلا آهنگ صبحت به خیر عزیزم از آقای معین رو آیا آقای سیاوش قمیشی کامل اجرا کرده و آهنگ تفلکی از آهنگ های آقای سیاوش قمیشی رو آیا آقای معین کامل این آهنگ رو اجرا کرده
یا فقط اون آهنگشونو که آقا جواد گذاشت که فقط به طور مشترک با همدیگه خوندند می خواستم بدونم که آیا فقط این یک آهنگ رو به طور افتخاری خوندند یا به صورت کامل هم خوندند
میشه به سوالمون پاسخ بدید
بعد معین 1366 عزیز این عکس که بالاش نوشتید
یک حسی میگه اینجایی چقدر شیرینه احساسم این عکس ماله کدوم یک از ترانه های معین است
بازم از همه تون متشکرم
ویرایش توسط mahdii : 01-25-2015 در ساعت 11:16 PM
سلام دوستان
از کنسرت معین ویدیو با کیفیت بالا موجود هست ؟ یعنی کامل باشه
آقا مهدی چیزی که مشخصه این عکس واسه ویدئوی هوای خونه ـست که فکر نمیکنم معین دیگه قصد انتشارش رو داشته باشه
ببخشید آهنگ تنهای تنها استاد معین رو میشه با کیفیت 320 بذارین؟
سلام مهدی جان
این دو اهنگ احتمالا فقط برای تیزر کنسرت مشترک استاد با سیاوش ساخته شده و به طور رسمی و کامل فکر نکنم در استدیو ضبط شده باشه.ولی استاد معین در کنسرتهای مشترکش با سیاوش بطور کامل این اهنگ طفلکی رو مشترک میخوندند.
در مورد تصویر هم احتمال قوی از ویدئو هوای خونه باشه که اگه خدا بخواد شاید قبل عید پخش بشه.
catalanism, javad, k@mbiz, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moeinnieom, بازمانده, رویا, روزگار
catalanism, javad, jigsaw, k@mbiz, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moeinnieom, بازمانده, رویا, روزگار
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)