[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
catalanism, javad, jigsaw, k@mbiz, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, navidhomeyra, بازمانده, رویا, روزگار
Moein-Live In New York-Tarkam Nakon
ویرایش توسط javad : 01-27-2015 در ساعت 07:17 PM
معین و شهره خاطره 7
کسانی که لاین و یا واتس اپ دارن منو دنبال کنن
09380226596
ویرایش توسط javad : 01-28-2015 در ساعت 02:12 AM
catalanism, javad, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, بازمانده, رویا, روزگار
بادرود صد تشکر برای عزیزانی که این تاپیک ها را درست کردن و من از همه دوستان که این همه کلیپ و کنسرت و صدا و کاور و مصاحبه و مراسمات این استاد پاپ و سنتی خوان بی بدیل را در این انجمن قرار میدهند کمال تشکر و سپاس دارم و از طرف همه از شما عذر میخواهم که اگر گاها به شما جسارت و در حقتان و این همه زحمات که با دقت و ظرافت انجام میدهید کوتاهی و کوته نظری مینمایند . ودر آخر منو ببخشید که ایمیل بلد نیستم و از همین طریق میتوانم با شما در ارتباط باشم و برای همه شما و استاد معین که صدای عشق و امیدواری است آرزوی موفقیت و سلامت میکنم و امید وارم هر چه مریض لا الاج است و پزشکان جوابشا کرده اند ویا تحت درمان میباشند معجزه وار شفا پیدا نموده تا بتوانند به هم نوعانشان خدمت کنند . ودر کنار خانواده به امید رورزهای بهتر از این زندگی نمایند و انشاء الله همه ی ما در آینده ی نزدیک در دنیایی بدور از خشونت و جنگ و خونریزیو ظلم و بی عدالتی و نفاق آتش افروزی و کینه و حسادت و خو خواهی و غرور و کینه و بی رحمی و بی تفاوتی بی وجدانی و در آخر دشمنی زندگی هدفمندی را تجربه نموده تا این عشق و علاقه مان به هنر و هنرمند را به بالاترین نوع خود نشان دهیم و به زندگی که پروردگار برای همه عطا نموده هددفمند هم اضافه کنیم و دل خوش به هدفمند سازی یارانه نباشیم بلکه به زندگی هدفمندی که خواسته باری تعالاست جامه عمل بپوشیم که بهترین زندگی همان است که در آن آرامش است و بس - رمضانی از تهران . میدان حسن آباد ( قلب تهران )
بادرود صد تشکر برای عزیزانی که این تاپیک ها را درست کردن و من از همه دوستان که این همه کلیپ و کنسرت و صدا و کاور و مصاحبه و مراسمات این استاد پاپ و سنتی خوان بی بدیل را در این انجمن قرار میدهند کمال تشکر و سپاس دارم و از طرف همه از شما عذر میخواهم که اگر گاها به شما جسارت و در حقتان و این همه زحمات که با دقت و ظرافت انجام میدهید کوتاهی و کوته نظری مینمایند . ودر آخر منو ببخشید که ایمیل بلد نیستم و از همین طریق میتوانم با شما در ارتباط باشم و برای همه شما و استاد معین که صدای عشق و امیدواری است آرزوی موفقیت و سلامت میکنم و امید وارم هر چه مریض لا الاج است و پزشکان جوابشا کرده اند ویا تحت درمان میباشند معجزه وار شفا پیدا نموده تا بتوانند به هم نوعانشان خدمت کنند . ودر کنار خانواده به امید رورزهای بهتر از این زندگی نمایند و انشاء الله همه ی ما در آینده ی نزدیک در دنیایی بدور از خشونت و جنگ و خونریزیو ظلم و بی عدالتی و نفاق آتش افروزی و کینه و حسادت و خو خواهی و غرور و کینه و بی رحمی و بی تفاوتی بی وجدانی و در آخر دشمنی زندگی هدفمندی را تجربه نموده تا این عشق و علاقه مان به هنر و هنرمند را به بالاترین نوع خود نشان دهیم و به زندگی که پروردگار برای همه عطا نموده هدفمند هم اضافه کنیم و دل خوش به هدفمند سازی یارانه نباشیم بلکه به زندگی هدفمندی که خواسته باری تعالاست جامه عمل بپوشیم که بهترین زندگی همان است که در آن آرامش است و بس - رمضانی از تهران . میدان حسن آباد ( قلب تهران )
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)