خدمت مدیر محترم هم سلام عرض شد.
کم پیدایی داش..تحویل بگیر
خدمت مدیر محترم هم سلام عرض شد.
کم پیدایی داش..تحویل بگیر
catalanism, javad, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, بازمانده, رویا, روزگار
خیلی سالاری داداش
آقا معین 1366 می خواستم بدونم یک آهنگی آقای معین خونده به یاد زنده یاد هایده به نام به دیدن من بیا - مهتاب و اون آهنگ دعا و دلم گرفته که در یک آهنگ توسط آقای معین خونده شده و گیتارش رو حبیب میزنه
می خواستم بدونم که این دو آهنگ در شبکه بی بی سی اجرا شده و اگه اجرا شده این آهنگ هایی که تو شبکه بی بی سی اجرا شده جزء تک آهنگ های معین است یا به صورت افتخاری خونده شده
ضمن اطلاع باید برسونم که این آهنگ هایی که در صفحات قبلی روی سایت قرار گرفت در شبکه بی بی سی اجرا شده است
گل ناز دارم اجرای 1:59 و یک اجرا هم بیرون اومده که اون جزء تک آهنگ های معین بوده است با اجرای 5:32
و این آهنگ ها هم در شبکه بی بی سی بوده است
نیاز
شراب
تو مگه قلب منی و ای عشق
زندگی
یکی را دوست میدارم
سلام مهدی جان. خوبی
نه این اهنگها به صورت تک آهنگ استاد نیست و به قول خودتون افتخاری و در حد تکمیل یه برنامه بوده که واسه شب یلدا و ایام نوروز بودش.
javad, l_SAVALAN_l, madar, mahdii, moeinnieom, بازمانده, رویا, روزگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام و خسته نباشد خدمت مدیر و همه بچه ها
اقا یه سوال داشتم.
اهنگ دلم گرفت از اسمون استاد موزیک ویدئو داره؟
[QUOTE=amir hosein;284501]با سلام و خسته نباشد خدمت مدیر و همه بچه ها
اقا یه سوال داشتم.
اهنگ دلم گرفت از اسمون استاد موزیک ویدئو داره؟
[IMG][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AMIR HOSEIN, Behzad Music, javad, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, بازمانده, رویا, روزگار
سلام معین جان خسته نباشی
لطفا این موزیک ویدئو رو واسم اپ میکنی.
ممنون
AMIR HOSEIN, javad, madar, mahdii, moeinnieom, بازمانده, رویا, روزگار
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)