دستت درد نکنه جواد گل چگونه از فایل زیپ خارج کنم از فایل فشرده درش بیارم ویا extract file ;kl llk,k fivhll
کسی آلبوم با کیفیت FLAC از استاد معین داره؟
سلام دوستای گل ، خوبین؟؟
من که خوب نیستم ، سرما خوردم شدید ، ولی برگشتم با یه خبر خوب
اول اینکه استاد معین تو هفته ای که گذشت در مراسم جشن سالروز تاسیس
شرکت رادیو همراه اجرا داشته خود استاد معین اعلام کرده که قراره آلبوم جدیدی از ایشون که حاصل همکاریشون
با کاظم عالمی هست بیرون بیاد ، طبق معمول زمان انتشار رو نگفتن ولی وقتی
این حرف رو خود استاد معین بزنه یعنی خبر قطعیه!!
ویدیویی از این مراسم به بیرون درز نکرده ، اگر ویدیویی پیدا کردم حتما آپلود میکنم...
ظاهرشون هم عوض کردن و به قول خودمون تیپ جدید زدن که عکسش رو در پایین میتونید ببینید
امیدوارم لذت ببرین!!
عکسهای مربوط به اجرای استاد معین در جشن رادیو همراه
ماشالله با ظاهر جدیدشون 20 سالی جوون شدنااااااااااا ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا عکس دیگه هم هست که فکر کردم جدا قرار بدم بهتره ، البته تو این مدت استاد خیلی عکس گرفته که اینها
فقط برای اینه که شما با ظاهر جدید استاد حال کنین...
ویرایش توسط Saleh16 : 03-13-2015 در ساعت 08:51 PM
واقعا این همه طرفدار آقای معین یه آلبوم FLAC ازش ندارین؟؟؟؟؟؟؟
یه جور میگی FLAC انگار چیز پیش پا افتاده ای هستش ، من دو آلبوم طلوع و لحظه هارو دارم
و کلا خیلی چیزا از استاد دارم که بسیار نایاب اند و فایلهای حجیمی هستند ، دوست من آقا مصطفی هم که خیلی تو این
تاپیک فعالیت داشتند مثل من هستند آرشیو قوی ای دارن ولی خوب یه مدت هست کم پیدا شده ، در کل فعلا همین دو آلبوم هستش که آپلودش هم سخت و زمان بره...
" به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست "
سلام دوستان گلم ، سال جدید رو به همتون تبریک میگم
انشالله که سالی پر از خوبی ، پر از شادی و آرامش داشته باشین
دعا کنید بلکه آلبوم جدید استاد معین ماهم امسال اومد!!
یه تشکر ویژه از AMIR نازنین و تیم موزیک باران که تو سالی که گذشت با قدرت و انرژی بهترین هارو
به معنی واقعی کلمه برای کاربران عزیز آماده کرد ، به امید پیشرفت روز بروز موزیک باران که پرچمش همیشه بالاست!
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه شما عزیزان و استاد معین عزیز در سال جدید
به امید کارهای جدید و بهتر از معین نازنین ...
پیام تبریک استاد معین رو فردا اضافه میکنم ،
وظیفه خودم دونستم که پیامی برای تبریک عید و ابراز احساسات به شما دوستای عزیزم بگم
به قول معین نازنین ، امیدوارم هرجا که هستید خوب و خوش و سلامت باشید ...
دوستدار شما "Saleh16"
ویرایش توسط Saleh16 : 03-21-2015 در ساعت 04:09 AM
ازتون خواهش میکنم این دو آلبوم رو هرو طوری هست آپلودش کنید اگر مشکل هزینس من هزینه ی آپلودش رو بهتون میدم.
برای دیدار نوروزی با شما هم وطنان عزیز هم اکنون در ژنو هستم
و انشالا به ارمنستان خواهم رفت برای کنسرت های نوروزی و دیدن شما هواداران
به امید دیدار ...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)