شعر دلم تنگته ش خوب بود ولی شعر ترکم نکن خیلی ساده بود و معین بهش جلا داده بود.امیدوارم این کارش خوب باشه
شعر دلم تنگته ش خوب بود ولی شعر ترکم نکن خیلی ساده بود و معین بهش جلا داده بود.امیدوارم این کارش خوب باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . شبخیر ببخشید کلیپ خوشبینی رو گذاشتید... ممنون... با تشکر فراوان....
یعنی امشب میاااااد؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از شما به خاطر این همه گذشت و حوصله - خواهشا فایلهای دانلود را با مدیا فایر بگذار نمیتونم دانلود کنم . خیر ببینی
خواهشا تمام موزیک ویدئو ها را دوباره آپلود کن و در یک فایل قرار بده - شما زحمت کشیدید .لااقل نگذار زحمتت هدر بره
دمتون گرم با این تاپیک فوق العاده و بی نظیر
من که عاشق و کشته مرده ی استاد معینم و هیچکس به پاش نمیرسه، خواننده های جدید که هرگززززززززززززز بگرد پاشم نمیرسن...
واقعا بی نظیر وزیبا و عاشقانه میخونه.
مصاحبه ی چند سال قبلشو تو شب یلدا گوش دادم که خیلی دلخور بود از شرکتهای پخش آلبوم و این حرفا....از همن موقع منتظر آلبوش هستیم ولی هنوز خبری نشده...................
استاد خیلی سختگیره واقعا!!!!البته حقم داره، ولی تک آهنگاشم گاهی اوقات در حد استاد نیست. من همدم و پرنده رو خیلی قبول دارم و به نظرم بی نظیرن و تو این سالها ما به تک آهنگهای عاشقانه استاد دل خوش کردیم
عاشتم استاد.خدا حفظت کنه.سلامت باشی.
درضمن هیچ سایتی رو در حد موزیک باران ندیدم و همیشه ممنون شما عزیزان هستم.
دوستان قبول دارین معین با تیپ جدیدش شباهت زیادی به داریوش پیدا کرده؟
من هروقت این عکس کاور رو میبینم فکر میکنم داریوشه
من به عنوان یکی از طرفداران داریوش از شما طرفداران معین عزیز اظهار نظری در مورد 2 آهنگ جدید داریوش به نام های شب آخر و پرستش که اخیراً پخش شد،دارم.
میخواستم نظرتونو در مورد این 2 آهنگ بدونم آیا قوی بودن این 2 کار و به دل شما نشست؟
چون معمولاً ماها که داریوشی هستیم و تمام کارهای استاد رو با جون و دل میپذیریم و من که کلی لذت بردم.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید؟؟
ویرایش توسط baradar-jan : 05-18-2015 در ساعت 12:18 AM
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)