[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل در آتش غم رخت تا که خانه کرد
دیده سیل خون به دامنم بس روانه کرد
آفتاب عمر من فرو رفت
ماهم از افق چرا سر برون نکرد
هیچ صبح دم نشد فلق
چون شفق زخون دل مرا لاله گون نکرد
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
واقعا از معین انتظار نداشتم دوباره مرتکب اشتباه در خواندن تصنیف بشه.
اون از الهه نازو اینم از اتش دل.
اقا دل در اتش غم رخت دیکه چه صیغه ای هست. خود مرحوم استاد تاج هم بار اول اشتباه اینطور خوند و بعدا در جشن هنر شیراز دیدیم که تصحیح کرد.
درستش اینه که در دل اتش غم رخت تا که خانه کرد.
الهه ناز هم جای اینکه بگه میکنم دست یاری به سویت دراز خونده بود میکنم دست یاری ز سویت دراز.
به دوستان پیشنهاد میکنم همین تصنیف اتش دل رو با صدای اقای شاهزیدی هم گوش بدن.
دل در آتش غم رخت تا که خانه کرد کجاش اشتباهه؟؟
شاید کلمات ب و ز واسه شما اشتباه تعریف شده دوست عزیزالهه ناز هم جای اینکه بگه میکنم دست یاری به سویت دراز خونده بود میکنم دست یاری ز سویت دراز.
خودمم یه لحظه شک کردم رفتم دوباره گوش کردم! واضح تر از این دیگه نمیشد یه کلمه رو ادا کنی
درسته دوست عزیز، احتمالا معین اجرای قدیم استاد تاج که روی نت موجوده رو در نظر گرفته و کار رو ضبط کرده، در صورتی که خیلی افراد دیگه تصنیف رو درست خوندن، از خانم پروین بگیر تا افتخاری و محمد معنمدی و محسن نامجو و آقای شاهزیدی که خیلی خوب کار اجرا کرده. البته خانم سیما بینا هم اشتباه خوندن.
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)