صفحه 116 از 145 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,151 به 1,160 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

کاربر جدید
    دوست عزیز چرا مغالطه حمله به شخص میکنید.
    حالا چه ربطی داره بنده بدونم استاد کی و چی هست. بنده خودم عاشق صدای معین هستم و با صدای ایشون زندگی کردم و میکنم و خواهم کرد.
    بنده میگم این تصنیف رو خیلی ها اولش رو اشتباه خوندن و اونها اصلا اهمیتی ندارن ولی بنده انتظارم از اقای معین بسیار بیشتر هست. با یه سرچ ساده توی نت میشه فهمید. حتی مصاحبه استاد سالک که این تصنیف رو ایشون گفتن و کاملترین و بهترین تصنیف در دستگاه ابوعطا هست موجود هست. ایشون از کسانی که تصنیف رو اشتباه خودن و در صدر اونها مرحوم استاد تاج شاکی بودن.

اما در مورد دوست دیگر که فرومودن کلمات ز و به برای بنده اشتباه تعریف شده:
    بله دوست عزیز حق با شماست بنده نصف شب پست گذاشتم و اشتباه کردم اما این به اون معنی نیست که اینطور نبوده. بنده به دلیل اینکه خیلی وقت بود به الهه ناز معین گوش نداده بودم جای تصنیف رو اشتباه کردم.
    شما اونجا که معین میگه انکه او به غمت دل بندد چون من کیست رو گوش بدید ببینید چی میگه. میگه انکه او ز غمت دل بندد چون من کیست.
    الهه ناز با صدای استاد بنان موجود هست که از نظر بنده بهترین بیان شعر رو داشتن. ایشون میگن به غمت دل بندد چون من کیست.
    گوش بدید و خودتون قضاوت کنید.

2. 4 کاربر مقابل از arianat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط arianat نمایش پست ها
    دوست عزیز چرا مغالطه حمله به شخص میکنید.
    حالا چه ربطی داره بنده بدونم استاد کی و چی هست. بنده خودم عاشق صدای معین هستم و با صدای ایشون زندگی کردم و میکنم و خواهم کرد.
    بنده میگم این تصنیف رو خیلی ها اولش رو اشتباه خوندن و اونها اصلا اهمیتی ندارن ولی بنده انتظارم از اقای معین بسیار بیشتر هست. با یه سرچ ساده توی نت میشه فهمید. حتی مصاحبه استاد سالک که این تصنیف رو ایشون گفتن و کاملترین و بهترین تصنیف در دستگاه ابوعطا هست موجود هست. ایشون از کسانی که تصنیف رو اشتباه خودن و در صدر اونها مرحوم استاد تاج شاکی بودن.

اما در مورد دوست دیگر که فرومودن کلمات ز و به برای بنده اشتباه تعریف شده:
    بله دوست عزیز حق با شماست بنده نصف شب پست گذاشتم و اشتباه کردم اما این به اون معنی نیست که اینطور نبوده. بنده به دلیل اینکه خیلی وقت بود به الهه ناز معین گوش نداده بودم جای تصنیف رو اشتباه کردم.
    شما اونجا که معین میگه انکه او به غمت دل بندد چون من کیست رو گوش بدید ببینید چی میگه. میگه انکه او ز غمت دل بندد چون من کیست.
    الهه ناز با صدای استاد بنان موجود هست که از نظر بنده بهترین بیان شعر رو داشتن. ایشون میگن به غمت دل بندد چون من کیست.
    گوش بدید و خودتون قضاوت کنید.
    منم از حرفتون تعجب کردم اولش ولی اون تیکه روموافقم باهاتون
    ولی به نظرم دل درآتش ِ غم ِ رخت تا که خانه کرد اشتباه نیست
    و یه چیز ِدیگه اینکه انقدر معین این کارو زیبا اجرا کرده که جنبه های مثبتش بیشتر به چشم میاد

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 3 کاربر مقابل از catalanism عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط catalanism نمایش پست ها
    و یه چیز ِدیگه اینکه انقدر معین این کارو زیبا اجرا کرده که جنبه های مثبتش بیشتر به چشم میاد
    چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
    شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
    امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن

6. کاربر مقابل از javad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط catalanism نمایش پست ها
    بله. بسیار زیبا اجرا کردن. از اجرای این تصنیف با صدای اقای معین و اقای شاهزیدی بیشتر از بقیه لذت بردم. کلا معین به خاطر صدای زیبا و تحریر های قشنگ و به جا این نوع اهنگ ها رو عالی اجرا میکنه. امیدوارم باز هم از اینگونه کارها تولید کنه.
    در مورد اشتباه هم خب همانطور که نوشتم بقیه اشتباه کنن اصلا واسم اهمیتی نداره ولی معین که بقیه نیست سطح توقع من از ایشون به دلیل اثار فاخر ایشون بالاست. گاهی اوقات کم و زیاد شدن یه واو معنا رو عوض میکنه. دوست من شاعر منظورش این بوده که عشق به معشوق در دلش خانه کرد. این معنی نمیده که بگیم دلش در عشق معشوق خانه کرد. در مورد الهه ناز هم ببینید کلا معنا عوض شده بود. " به " حرف ربط است و به غمت دل بندد منظور دلبستگی به وی هست. ولی بگیم ز غمت دل بندد کلا معنی عوض میشه. اینجا منظور دل کندن میشه.
    به هر حال قصد بنده اطلاع رسانی بود تا دوستان اگه از شعری خوششون اومده بدونن درست شعر چی هست و منظور اصلی شاعر چی بوده. چون با تمام اینها چیزی از ارزش های هنرمند عزیز اقای معین کم نمیشه و ایشون اینقدر اثار فاخر توی کارنامه خودشون دارن که این جیزها اصلا به چشم نمیاد. توی زمانی که شعرهای پوچ و بی محتوا موسیقی رو قبضه کرده کار ایشون در احیای اثار قدیمی در خور ستایش هست.

8. 3 کاربر مقابل از arianat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

10. 6 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط arianat نمایش پست ها
    بله. بسیار زیبا اجرا کردن. از اجرای این تصنیف با صدای اقای معین و اقای شاهزیدی بیشتر از بقیه لذت بردم. کلا معین به خاطر صدای زیبا و تحریر های قشنگ و به جا این نوع اهنگ ها رو عالی اجرا میکنه. امیدوارم باز هم از اینگونه کارها تولید کنه.
    در مورد اشتباه هم خب همانطور که نوشتم بقیه اشتباه کنن اصلا واسم اهمیتی نداره ولی معین که بقیه نیست سطح توقع من از ایشون به دلیل اثار فاخر ایشون بالاست. گاهی اوقات کم و زیاد شدن یه واو معنا رو عوض میکنه. دوست من شاعر منظورش این بوده که عشق به معشوق در دلش خانه کرد. این معنی نمیده که بگیم دلش در عشق معشوق خانه کرد. در مورد الهه ناز هم ببینید کلا معنا عوض شده بود. " به " حرف ربط است و به غمت دل بندد منظور دلبستگی به وی هست. ولی بگیم ز غمت دل بندد کلا معنی عوض میشه. اینجا منظور دل کندن میشه.
    به هر حال قصد بنده اطلاع رسانی بود تا دوستان اگه از شعری خوششون اومده بدونن درست شعر چی هست و منظور اصلی شاعر چی بوده. چون با تمام اینها چیزی از ارزش های هنرمند عزیز اقای معین کم نمیشه و ایشون اینقدر اثار فاخر توی کارنامه خودشون دارن که این جیزها اصلا به چشم نمیاد. توی زمانی که شعرهای پوچ و بی محتوا موسیقی رو قبضه کرده کار ایشون در احیای اثار قدیمی در خور ستایش هست.
    ادبیاتم انقدرقوی نیست که بخوام تخصصی نظربدم
    با این استعاره ای که شما میگین معادلات حل میشه ولی اگه به خودِ جمله باشه چندان غلط نیست.واسه همین بهش توجه نشده
    چون دل میتونه درآتشِ غمِ رخِ معشوق خانه کنه
    به هرحال ممنون

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 4 کاربر مقابل از catalanism عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    لاگین کردم به عشق استاد

14. 4 کاربر مقابل از .Peyman. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

16. 7 کاربر مقابل از moein1366 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

چی بگم , که هر جمله ای بگم نمیتونه استاد رو توصیف کنه!
    خدایا یکم از این معصومیتی که تو استاد معین عزیز و چهرش هست رو به ما هم بده ...

فکر کنم عکس مربوط به موزیک ویدیوی شمال باشه
    راستی آهنگ جدیده خیلی خوب بود به نظرم!

ویرایش توسط Saleh16 : 07-24-2015 در ساعت 04:57 PM

18. 3 کاربر مقابل از Saleh16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Hadi0021
    Guest
    چی بگم , که هر جمله ای بگم نمیتونه استاد رو توصیف کنه!

20. کاربر مقابل از Hadi0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 116 از 145 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع