[QUOTEچی بگم , که هر جمله ای بگم نمیتونه استاد رو توصیف کنه!][/QUOTE]
![]()
[QUOTEچی بگم , که هر جمله ای بگم نمیتونه استاد رو توصیف کنه!][/QUOTE]
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستای عزیز من یه پوستر برای استاد آماده کردم که با امکانات کمی هم روش کار کردم و برای استاد معین تو صفحه فیسبوکشون گذاشتم و امیدوارم مورد تایید استاد معین عزیز باشه ، همین برای من کافیه ...
دوست داشتم نظر شما عزیزان رو هم در مورد این پوستر بدونم
پیشاپیش مرسی دوستای گل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز رفتم تو فیس معین یه بیانیه میخوام بدم![]()
میخوام بگم داداش معین کارت عالیه ولی بعضیا که انقدر میگن استاد استاد عاشقتم همش کشک و دوغه جدی نگیر![]()
بعدشم میخوام بگم بیا اینجا یه نفر دیوونه وار عاشقته بیا یه جایزه صدآفرین پسرم بهش بده تا نره تو کما![]()
تا دلتون بخواد معین عاشق و دلباخته داره
عشق است معین![]()
سلام.لطفالینک مصاحبه های نوروزی ولینک مصاحبه های قدیمی استادمعین روبزارید.ممنون میشم
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)