چاکر استاد هم هستیم
سلام.لطفالینک مصاحبه نوروزی استادمعین ولینک مصاحبه قدیمی روبزارید.ممنونم ارتاپیک خوبتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر دو الهه ناز رو بالای صد بار گوش دادم اصلیش اونه که شادروان استاد بنان می خونه ولی این معنیش این نیست که معین اشتباه می خونه «آنکه او ز غمت دل بندد . . .» یعنی کسی که از غم عشق تو به کس دیگه دل نمی دهد این نظر شخصیه منه ضمناً خیلی از خواننده های بزرگ دیگه هم از این تغییرات در شعر میدهند که نمونه بارزش شعر مولاناست که اصلیش اینه «من بیخود و تو بیخود ما را که برد خانه» ولی عصار میخونه من مست و تو دیوانه . . . که به نظر من خیلی هم قشنگ تر شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
بیا پستو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آهنگ قرن21 سندی رو داری بده باهر کیفیتی.مرسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
چه وقتی کجا قایق لحظه ها /منو میبره تا رسیدن به ما
شمال و غروب و معمای تو/ کدوم روز خوب تماشای تو
امان از نم جاده و بغض من / میبارم برای سبک تر شدن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)