نخیر،الان تو این چند سال یه کار خوب از این اسامی شنیدی شما؟؟! بالاخره یکی باید باهاشون کار کرده باشه....
منتظرم معرفی کنی،اگرم سراغ نداری شک نکن مشکل از خودشونه
مثلا اخرین کار بابک رادمنشو با صدای جمشید شنیدم که دیگه نیازی به توصیف نیست
راستی مگه معین با کاظم عالمی هنوز کار نمیکنه؟؟!! چرا دیگه بهش (بهانه) نمیده تا نره یه کار آبکی مثه (همدم) بخونه؟؟!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما میتونی آلبوم اخیر مارتیک رو گوش بکنی چقدر زیباست خوشبختانه مارتیک آلوده به کارهای رایگان نشده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون همدمو مثال زدن که همدم ترانش از روزبه بمانی نیستش،از افشین مقدم....بعدشم فکر نمیکنم آهنگهایی که علیرضا افکاری واسه این بزرگان ساخته آبکی باشه با اینکه اینور آبی هستش و اگه نگیم به جرات ماندگارترین کارهاشونه حداقل جزه ماندگارترین کارهاشونه مثل همون"همدم" و "مردم" یا "حبس" و "آخرین باره" و به کل آلبوم آخر ابی یا تمام آلبوم "دنیای این روزای من" که نقصی توش نبود و یا "اعجاز" و "برای من" و "بهشت" گوگوش که فوق العاده بودن و فقط شما فکر میکنم میگی اراجیف به اونا....نوجوکی و حیدری ها و امثال این بزرگان ه خوبن ولی خب کار خوب زیادی این چندوقته که همر رده با کارهای قدیمیشون باشه نشنیدیم،مثلا کاری که آقای نوجوکی واسه گوگوش ساخته بودن به نام"صحنه" کار بدی نبود ولی خیلی معمولی بودش!! آلبوم مارتیک رو هم قبول دارم که خوب بود اکثرش ولی خوب بود نه خیلی عالی!!
ولی خب آهنگ پرنده هم که معین و سیاوش با هم خوندن واقعا فوق العاده بود و بازم نشون میده که اگه سیاوش آهنگ بسازه واسه کسی بهترینشو میسازه!!
کلا اینور آبی و اونور آبی نداره،کار خوب خوبه،حالا چه اینوری بسازه چه اونوری،چندساله که آهنگسازای داخل ایران بهتر کار کردن البته الان کمی افت کردن!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
البته من خودم دوست دارم که باز آهنگای سیاوش قمیشی،فرید زولاند،صادق نوجوکی،حسن شماعی زاده و و و بشنوم ولی باید قبول کرد که الان جوونای داخلی بهتر میدونن که جوونا چی میخوان و به روزترن
واقعا از این صحبت های شماها در عجبم!
همدم بد بوده؟؟
اینا همه از نشونه های قیامته ها که میگن همه چیز بر عکس میشه!
آیا ایمان نمیاورید؟؟
من دیگه حرفی ندارم ...
عکس جدید استاد معین نازنین و مهربون
اگه منظورت حرف منه من به طعنه گفتم
مگه میشه عاشق همدم نبود؟؟؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)