به نظرم دوستان کم لطفی میکنن , هم ترانه و هم آهنگ زیبا بود , شاید دوستان دارن این کار رو با کارای قدیمی استاد مقایسه میکنن . خب باید دونست که هر خواننده ای دوران اوج داره و برگشتن به دوران اوج خیلی سخته و غیرممکن .
به نظرم دوستان کم لطفی میکنن , هم ترانه و هم آهنگ زیبا بود , شاید دوستان دارن این کار رو با کارای قدیمی استاد مقایسه میکنن . خب باید دونست که هر خواننده ای دوران اوج داره و برگشتن به دوران اوج خیلی سخته و غیرممکن .
مریم دلشادآخه معین اینم کشفه که تو داشتی.چقد شعراش مزخرفه.
تازه داشت با شمال امیدوارمون میکرد که به اوج برگشته اونم که با این افتضاح ...
حیف این صدا.آلبوم که نمیده کاش حداقل آهنگایی که با شعرای افشین یداللهی خونده رو پخش کنه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر یه جاهاییش خوب نیست،یه جاهاییشم به نظرم خیلی قشنگه.در کل یه دست نیست
تنظیم و میکس مستر: بهروز علیاری کی هست؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که باور نمیکنم چجور میشه خواننده بزرگی مثل معین با اون کارنامه درخشان این آهنگهای مجانی و دو قرانی پیش پاافتاده که یک بار هم به زحمت و سختی میشه گوش داد رو بخونه
80 درصد خواننده های بزرگمون به این روز افتادن فقط برای مجانی خوانی آخه این چه کاریه کارنامه خودشون رو هم دارن خراب میکنند خاطره های مردم رو هم همینطور
تنها شدمو زندگی از تابو تب افتاد
همپا نشدی ما نشدی مسئله ای نیست
من غرق تو و منظره ی خوبه تو بودم
درگیر تماشا نشدی مسئله ای نیست
عاشق که بشی ساده و خوبی
زیبایی معصومه غروبی , افتاده و خوبی
عاشق که بشی سمته عذابی
کابوسه رسیدن به سرابی بیداریو خوابیاگه فاصله تاوانه جنونه تقصیره دلم شد
اینکه دله تو ماله خودش بود کم مسئله ای نیست
عاشق نشدی تا منو با عشق بی وقفه بفهمی
هم با تو پر از مسئله بودم هم مسئله ای نیستعاشق که بشی ساده و خوبی
عاشق که بشی سمته عذابی
کابوسه رسیدن به سرابی بیداریو خوابیاگه فاصله تاوانه جنونه تقصیره دلم شد
اینکه دله تو ماله خودش بود کم مسئله ای نیست
عاشق نشدی تا منو با عشق بی وقفه بفهمی
هم با تو پر از مسئله بودم هم مسئله ای نیستعاشق که بشی ساده و خوبی
عاشق که بشی سمته عذابی
کابوسه رسیدن به سرابی بیداریو خوابی
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)