صفحه 126 از 145 نخستنخست ... 2676116124125126127128136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,251 به 1,260 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط kasra نمایش پست ها
    من که باور نمیکنم چجور میشه خواننده بزرگی مثل معین با اون کارنامه درخشان این آهنگهای مجانی و دو قرانی پیش پاافتاده که یک بار هم به زحمت و سختی میشه گوش داد رو بخونه
    80 درصد خواننده های بزرگمون به این روز افتادن فقط برای مجانی خوانی آخه این چه کاریه کارنامه خودشون رو هم دارن خراب میکنند خاطره های مردم رو هم همینطور
    تایید ولی خاطره ها که خراب نمیشه ! فقط دارن خودشونو خراب میکنن همین
    کار کردن با این آفات داخلی رو اسمشو گذاشتن آزمون و خطا و کار با جوونا !
    طرف نمیدونه ریتم چیه نت چیه و ... یه چیزی افتاده تو دهنش به اسم تنظیم !!! انگار تنظیم معجزه میکنه ! شعر که خزعبلی بیش نیست و ملودی خور نیست بعد تنظیم چیکار میتونه بکنه ؟ خوب اگه اینطوری بود میرفتیم بدون کلام گوش میدادیم ! آفات داخلی باعث شدن 10 ساله موسیقی افت شدید داشته باشه . من که نمیتونم این آهنگا رو گوش کنم بقیه رو نمیدونم انگار ذائقه مردم عوض شده

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آخه این مشکل یقه ی خیلیا رو گرفته...شعر خوب کجاست؟؟آهنگ و تنظیم خوب کجاست؟؟همه ی کارا بعد دو روز میره تو آرشیو.به شرطی اون کارو گوش میدی که صدای خواننده هه رو دوس داشته باشی
    با اینوریا کار کنی نتیجه میشه این..با اون طرفیا کار کنی میگن جواد شده و تکراریه و تا کی به این سبک...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    تایید ولی خاطره ها که خراب نمیشه ! فقط دارن خودشونو خراب میکنن همین
    کار کردن با این آفات داخلی رو اسمشو گذاشتن آزمون و خطا و کار با جوونا !
    طرف نمیدونه ریتم چیه نت چیه و ... یه چیزی افتاده تو دهنش به اسم تنظیم !!! انگار تنظیم معجزه میکنه ! شعر که خزعبلی بیش نیست و ملودی خور نیست بعد تنظیم چیکار میتونه بکنه ؟ خوب اگه اینطوری بود میرفتیم بدون کلام گوش میدادیم ! آفات داخلی باعث شدن 10 ساله موسیقی افت شدید داشته باشه . من که نمیتونم این آهنگا رو گوش کنم بقیه رو نمیدونم انگار ذائقه مردم عوض شده
    کاملا حرف شما درسته
    متاسفانه بعضی ها خاطره ها رو هم خراب میکنن بر میدارن آهنگهای جاودان خودشون رو با افتضاح ترین شکل ممکن ریمیکس و بازخوانی میکنن
    همین چند وقت اخیر ستار آخه این چه کاری بود با آهنگ یوسوف گمگشته و همسفر کرد اون تنظیم جاودانه منوچهر چشم آذر و اریک کجا و این رمیکس های خنده دار کجا طرف باید گوشش در معده شباشه و این رمیکس ها رو گوش کنه یا دیگر خوانندگان هم این کار رو کردن ابی و لیلا و...

امروزه هم این کارهایی که از ایران میاد .. آهنگهای خالی از محتوا کلام که واقعا بقدری احمقانست بنظرم شنونده رو چیز دیگری فرض میکنن ... بشینن یه توپ دارم قلقلیه رو بخونن سنگین تره

خیلی از این کارها که از ایران میاد مورد تایید نظام اسلامی و ارشاد میخوان که دهان خوانندگان بزرگ ما این چنین ترانه های بی محتوا بیرون بیاد

آخرین سنگر سکوته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که باورم نمیشه داریوش این رو خونده باشه??????????

آقای معین که خیلی هم دوستش دارم ( یا دیگر خوانندهامون) اگر و معروف شدند به لطف همکاری با بزرگانی مثل محمد حیدری . هما میرافشار . نوجوکی . زولاند . اردلان سرفراز . منوچهر چشم آذر و... بود
    اگه قرار بود 30 سال پیش بیان کارهایی که امروزه مجانی از ایران دریافت میکنن مثل شمال و عاشق که بشی و همدم و.. این ها رو بخونه دیگه نامی ازش باقی نمیموند
    ولی امروزه همکاران قدیمی و بزرگ خود رو از یاد بردند و گرفتار مجانی خوانی شدند

الان که الانه از همون کارهایی قدیمی خود امرار معاش میکنند کسی نمیره به کنسرت که شمال و عاشق بشی و این مزخرفات رو گوش کنه مردم میرن هوس و پریچه و بی بی گل و این کارهای جاودان رو گوش کنن .....

اگه قرار باشه این کارهای جدید و باد آورده از ایران و بخونن فکر کنم فقط برای صندلی ها باید بخونن

این کارهای جدید باد آورده از ایران به غیر از کوچیک شدن خودشون چیز دیگری براشون نداره بازنشسته بشن خیلی بهتره

الان رامش سال هاست که نمیخونه ولی همچنان اون اعتبار و جایگاه گذشته رو بین مردم داره

البته سلیقه رو به زوال و پایین و سطحی بعضی مخصوصا هم نسلان من ( که از سرویس بهداشتی رفتنشون هم سفلی میگیرن) تاثیر داره که خواننده میاد در مصاحبه ش میگه این مزخرفات رو برای نسل جوان میخونم
    ویرایش توسط kasra : 11-22-2015 در ساعت 12:26 AM

5. 2 کاربر مقابل از kasra عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    تایید میکنم همه حرفاتو ولی ریمیکس فرق داره یه نوعی تجدید خاطرات گذشتس ولی همینطور که گفتی ایده ها برای ریمیکس کردن افتضاحه
    اونوری ها قبلاً ما بودن ولی الان همه من من میکنن وبه نوعی کسر شان هم براشون حساب میشه برای هم کار کنن! دیگه همیدگه رو قبول ندارن و الانم مشکلات مالی بهانه ای شده که با آفات داخلی کار کنن فقط به خاطر اینکه تو بورس باشن و کنسرت برگزار کنن همین
    نسل ما دهه شصتی ها هم ذائقشون فرق کرده و دنبال ناله و روضه رفتن . هرکی بهتر ناله کنه
    میگم ذائقه موسیقی ملت تغییر کرده تو این 10 سال و دیگه چیزی از موسیقی نمونده . دیگه ایده نو و جدید وجود نداره و همه دنبال ناله کردنن . موسیقی تموم شدس یعنی تمومش کردن آخوندا با مجوز دادن به کسایی که ناله و روضه رو به خورد ملت دادن به اسم آهنگ و حالا همونا که تاریخ مصرفشون تموم شده و استقبال نمیشه از کنسرتاشون نامه زدن که به داد ما برسید !! حالا حساب شده یا نشده به هدفی که داشتن رسیدن و موسیقی رو نابود کردن

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    تایید میکنم همه حرفاتو ولی ریمیکس فرق داره یه نوعی تجدید خاطرات گذشتس ولی همینطور که گفتی ایده ها برای ریمیکس کردن افتضاحه
    اونوری ها قبلاً ما بودن ولی الان همه من من میکنن وبه نوعی کسر شان هم براشون حساب میشه برای هم کار کنن! دیگه همیدگه رو قبول ندارن و الانم مشکلات مالی بهانه ای شده که با آفات داخلی کار کنن فقط به خاطر اینکه تو بورس باشن و کنسرت برگزار کنن همین
    نسل ما دهه شصتی ها هم ذائقشون فرق کرده و دنبال ناله و روضه رفتن . هرکی بهتر ناله کنه
    میگم ذائقه موسیقی ملت تغییر کرده تو این 10 سال و دیگه چیزی از موسیقی نمونده . دیگه ایده نو و جدید وجود نداره و همه دنبال ناله کردنن . موسیقی تموم شدس یعنی تمومش کردن آخوندا با مجوز دادن به کسایی که ناله و روضه رو به خورد ملت دادن به اسم آهنگ و حالا همونا که تاریخ مصرفشون تموم شده و استقبال نمیشه از کنسرتاشون نامه زدن که به داد ما برسید !! حالا حساب شده یا نشده به هدفی که داشتن رسیدن و موسیقی رو نابود کردن
    برو بمیرالبوم قبلی داریوش بد بود؟ی جوری میگه اینوریا انگار با کیا کار میکننهرچی اسکل که اولین بار میخواد اسمش بیاد به اینا پول میدن میگن تورو خودا ترانه مارو بخون

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    برو بمیرالبوم قبلی داریوش بد بود؟ی جوری میگه اینوریا انگار با کیا کار میکننهرچی اسکل که اولین بار میخواد اسمش بیاد به اینا پول میدن میگن تورو خودا ترانه مارو بخون
    اینا آفات موسیقی هستن وگرنه اینوریا کاربلد داریم

حرفه ای
    اینا آفات موسیقی هستن وگرنه اینوریا کاربلد داریم
    خوب همین دیگه.. خودشون میخوان برینن.. مثلا اصفهانی بره اونور با کامیار کار کنه

حرفه ای
    پول خوب بدن با اساتید کار کنن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    خوب همین دیگه.. خودشون میخوان برینن.. مثلا اصفهانی بره اونور با کامیار کار کنه
    کامیار خر کیه
    بزرگان رو میگم احمق

حرفه ای
    کامیار خر کیه
    بزرگان رو میگم احمق
    همینو میگم دیگه.. میگم ی بزرگی از اینور بره با ی اسکل از اونور کار کنه

حالا همین برعکسش شده.. اونا میان با اسکلای اینجا که اصن معلوم نیست کین کار میکنن که پول ندن

صفحه 126 از 145 نخستنخست ... 2676116124125126127128136 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع