صفحه 127 از 145 نخستنخست ... 2777117125126127128129137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,261 به 1,270 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    همینو میگم دیگه.. میگم ی بزرگی از اینور بره با ی اسکل از اونور کار کنه

حالا همین برعکسش شده.. اونا میان با اسکلای اینجا که اصن معلوم نیست کین کار میکنن که پول ندن

خوب منم همینو میگم دیگه

نیمه فعال

آلبوم جدید استاد معین با 14 آهنگ بزودی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط Saleh16 : 11-21-2015 در ساعت 09:23 PM
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. 4 کاربر مقابل از Saleh16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

گزارشی از کنسرت معین در آمستردام هلند 2015

کیفیت 1080

کیفیت 720
    زندگی یک جهنم است
    اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی

5. 6 کاربر مقابل از H A M I D عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    چه موسیقی دانهای بزرگی رو تو این تایپک شناسایی کردیم !!!!!!!!چه ایراداتی و چه غلطاتی از معین گرفتن...کارهای مجانی....شعرهای در پیتی ....تنظیم های آبکی.....
    من راننده تاکسی هستم روزی که اهنگ همدم معین جدید اومده بود و من تو ماشین گوشش میدادم بالای 90 درصد مسافرا میپرسیدن این اهنگ جدید معین رو از کجا گیر بیارن و کلی باش حال میکردن حالا همدم شد اهنگ مجانی
    تو رو خدا شما که اینقد استاد هستید یه اثر فوق مدرن ازتون معرفی کنین تا معین و طرفداراش از گمراهی دران چرا ما ایرانی ها از چیزی که خوشمون نمیاد فکر میکنیم ته افتضاح س
    ملتی هستیم نابغه اصولا بخاریم ازمون بلند نمیشه تو هر کاری نظر میدیم و صاحب عقیده هستیم اگه مثلا اسم یه اهنگ ساز و تنظیم کننده بزرگ که ما خوشمون میاد رو اهنگ بود به به و چه چه میکردیم تا کی باید یه عده محدود واسمون الگو باشن ؟ اخه درد اینه که بزرگانمونم رنجوندیم اهنگسازان بزرگی مثل شماعی زاده یا شاعر گرانمایه ایی مثل سرفراز انقد بی مهری دیدن که کار نمیکونن از بابک بیات بزرگتر مگه داشتیم ؟ دیدید که چجور داغش تو دل موسیقی این کشور موند....اونا رو که رنجوندیم و گوشه نشین کردیم اونیم که جدیده مسخزش میکونیم خودمونم که هیچی بارمون نیست ولی علامه دهریم ....اگه معین و داریوش و اصلانی و چند تا خواننده استخون دارمون هک تو لک برن که باید از البوم های فقط گوش کن گوش کنیم

7. 4 کاربر مقابل از p@y@m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    عاشق که بشی سمت عذابی

9. 2 کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    همتون نابغه اید بخدا ، از معین مگه میشه ایراد در آورد ، اصلا آشغال ترین آهنگ ها هم که به معین بدن خود استاد بلده چطور اجراش کنه که خوب در بیاد ، احتیاجی به انتقاد های غیر منطقی نیست دوستای خوب ، کسی که استاد باشه بلده چیکار کنه ، شما هم اگر خوشتون نیومده از این آهنگ که خیییلی هم زیبا و خوبه برین دنبال سلیقتون ، میدونید اشکال کجاست ، بعضیا تو عصر حجر گیر کردن ، میخوان که استاد معین تو سال 1394 همون آهنگ کفتر کاکل بسر سال 1370 با همون ریتم بخونن ، نمیخوان قبول کنن که هر خواننده ای احتیاج به تغیرات و بروز بودن داره ، نمیشه که تو گذشته گیر کرد ، به هر حال گرایش ها عوض میشن ، که استاد معین با یکی کردن سبک قبلی و جدیدش یه سبک جدید و تلفیقی رو ساختن که اسمش سبک پاپ سنتی هست ، شما دوستایی هم که اینقدر متفکرانه انتقاد میکنید 2 پیشنهاد میدم بهتون:
    قبل از انتقاد ، بدونید از چه کسی دارید انتقاد میکنید و به حرفی که قراره بزنید فکر کنید و بعد بیان کنید
    هرگز حرفی نزنید که از ارزشتون کم کنه
    ویرایش توسط Saleh16 : 11-22-2015 در ساعت 11:47 AM

11. 2 کاربر مقابل از Saleh16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    تایید ولی خاطره ها که خراب نمیشه ! فقط دارن خودشونو خراب میکنن همین
    کار کردن با این آفات داخلی رو اسمشو گذاشتن آزمون و خطا و کار با جوونا !
    طرف نمیدونه ریتم چیه نت چیه و ... یه چیزی افتاده تو دهنش به اسم تنظیم !!! انگار تنظیم معجزه میکنه ! شعر که خزعبلی بیش نیست و ملودی خور نیست بعد تنظیم چیکار میتونه بکنه ؟ خوب اگه اینطوری بود میرفتیم بدون کلام گوش میدادیم ! آفات داخلی باعث شدن 10 ساله موسیقی افت شدید داشته باشه . من که نمیتونم این آهنگا رو گوش کنم بقیه رو نمیدونم انگار ذائقه مردم عوض شده
    تو این چند ساله اگه بپرسن کدوم البوم ها عالی بودن , بنظرم دنیای این رورای من از داریوش و عاشقانه ها از احسان یا حتی آلبوم اعجاز از گوگوش تا حدودی
    که این آلبوم هارو 90 درصدش با داخلیا بوده
    این که جمع میبندی روزبه بمانی و افشین یداللهی و علیرضا افکاری و افشین مقدم هم جزوشون میشه داش
    داخلیه خوب هم داریم ولی خب در کل با نود درصد حرفات موافقم

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saleh16 نمایش پست ها
    همتون نابغه اید بخدا ، از معین مگه میشه ایراد در آورد ، اصلا آشغال ترین آهنگ ها هم که به معین بدن خود استاد بلده چطور اجراش کنه که خوب در بیاد ، احتیاجی به انتقاد های غیر منطقی نیست دوستای خوب ، کسی که استاد باشه بلده چیکار کنه ، شما هم اگر خوشتون نیومده از این آهنگ که خیییلی هم زیبا و خوبه برین دنبال سلیقتون ، میدونید اشکال کجاست ، بعضیا تو عصر حجر گیر کردن ، میخوان که استاد معین تو سال 1394 همون آهنگ کفتر کاکل بسر سال 1370 با همون ریتم بخونن ، نمیخوان قبول کنن که هر خواننده ای احتیاج به تغیرات و بروز بودن داره ، نمیشه که تو گذشته گیر کرد ، به هر حال گرایش ها عوض میشن ، که استاد معین با تفکیک سبک قبلی و جدیدش یه سبک جدید و تلفیقی رو ساختن که اسمش سبک پاپ سنتی هست ، شما دوستایی هم که اینقدر متفکرانه انتقاد میکنید 2 پیشنهاد میدم بهتون:
    قبل از انتقاد ، بدونید از چه کسی دارید انتقاد میکنید و به حرفی که قراره بزنید فکر کنید و بعد بیان کنید
    هرگز حرفی نزنید که از ارزشتون کم کنه
    این حرفت همون تعصبیه که بهت گفتم و سال ها درگیرش بودم
    خداوکیلی من یه تاره موی معین رو به صد تا خواننده داخلی نمیدم , ولی آهنگ جدید میلاد بابایی بنام اخرین فرصت رو بالای صدبار تا الان گوش دادم ولی این آهنگ اخر معین رو فک نکنم پنج بار بیشتر گوش کرده باشم
    جفتشون هفته قبل اومدن
    نمیگم معین بد بوده تو این چن ساله و عالی هم نبوده
    قبول کن
    البته اینم که میگم بد نبوده بخاظر ترک هایی مثل همدم و دلم تنگته و مردم و ترکم نکن و اینا بوده
    ولی به اهنگای دیگه باشه واقعا بد بوده

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MusicVA نمایش پست ها
    سلام کسرا جان
    این که داریوش چرا می خونه "آخرین سنگر سکوته" برای من هم تعجب آوره و هم غم انگیز!
    کسی که می خوند "حرکت از این بیش شتابان کنیم - ولوله در ولوله باران کنیم!"
    و این جا جای بحثش نیست ...

اما "یوسف گمگشته" رو منوچهر چشم آذر تنظیم کرده و من ایمان دارم
    پس پست رو ویرایش کن تا کسی به شک نیفته
    اسم ها تو ذهن مردم فوری نقش می بنده

موفق باشی عزیز
    سلام عزیز
    ویرایش کردم
    حرف شما برای ما سنده نازنین
    اتفاقا من خیلی شک داشتم که کار منوچهر خان یا ناصر چشم آذر ... بعضی جاها نام منوچهر چشم آذر برده شده بعضی نام ناصر چشم آذر

ممنون
    ویرایش توسط kasra : 11-22-2015 در ساعت 01:18 AM

15. 3 کاربر مقابل از kasra عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها

با تشکر از جلیل

جلیل

17. 6 کاربر مقابل از Alireza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 127 از 145 نخستنخست ... 2777117125126127128129137 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع