[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون طور که در پست قبلی خودم حدس زده بودم میبینیم که بابک زرین به خصوص عارف شکوری در این البوم حضورشون پر رنگ بوده
با توجه به سابقه ونوع تنظیم شون حدس این موضوع خیلی ملموس بود
هنرمندانی مثل ندا جوادی روزبه بمانی فریماه حسینی علیرضا مهدوی و فرهاد فرهادی با معین بودن رو برای اولین بار تجربه کردن
اقای بهروز علیاری که برای دومین بار این تجربه رو تکرار کرد
به نظر من باتوجه به گذشته نچندان دور جای یک نفر خیلی خالی بود اون اقای علیرضا افکاری که اهنگسازی وتنظیم اهنگ مردم و همدم رو قبلا با معین داشته
در مورد اهنگ ازنوگل کن
به نظرمن این اهنگ یه کار بازسازی شده هست که قبلا توسط یه خواننده دیگه خونده شده اگه کسی اطلاعی در این مورد داره اطلاع رسانی کنه
ویرایش توسط mohammad1772 : 01-23-2020 در ساعت 09:22 PM
یک اصلاحیه از جانب معین در مورد اهنگ دیوونتم هنوز
اهنگساز وتنظیم کننده رو عارف شکوری اعلام کرده
هرچند رنگ بوی کارهای نوجوکی هست
این روزا همه چی رنگ بوی سیاسی گرفته
ویرایش توسط mohammad1772 : 01-23-2020 در ساعت 09:45 PM
اون راهنگ دیوونتم هنوز گویا از عارف شکوری نه استاد نوجوکی. هر چند که ترانه جالبی نداره. ترانه هم گویا از روزبه بمانی هستش.
اهنگ روزگار قبلا توسط بهران حصیری و خود استاد توکل خونده شده. و فکر میکنم برای استاد توکل غیر رسمی بوده و بعدها این کار رو به اقای معین تحویل دادن.بقیه کارها همگی نو هستن مگه اینکه خلافش ثابت شه. اهنگ از نو گل کن ظاهرا زیر خاکی از زنده یاد استاد حیدری بوده و بازم فکر کنم از این زیر خاکیا وجود داشته باشه
من اصلا نمیتونم باور کنم دیوونتم هنوز کار شکوری باشه خیلی شبیه کارای استاد نجوکیه اگه کار استاد بود هیچ ولی حالا به خاطر کپی بودنش حس خوبی نداره.
عارف شکوری هم شاید نوازنده ی خوبی باشه اما برای اهنگسازی و تنظیم اکثر ترکها اصلا در حد و اندازه های معین نیست ای کاش یه آدم مستعد تر و قدر تر پیدا میکرد.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
البته نه اینکه دیوونتم هنوز کار قویی باشه منطور این بود اگه کار استاد نجوکی بود حداقل یک فضای نوستالژیک داشت و شبیه حال و هوای آهنگای قدیمی بود.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
تو دلسوز من باش رو میشه امیدوار کننده ترین کار دونست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یه مصاحبه ای رو از نوجوکی نگاه کردم که از حال وهوای اون روزها و با هم بودن ها صحبت می کرد و در اخرش هم گفت اگه بخوام هم. الان دیگه نمیتونم اهنگ هایی با حال و هوای اون وقتها بسازم
در مورد این اهنگ اگه کار نوجوکی نیست پس چرا این اهنگ با اسم صادق نوجوکی از جانب معین به عموم معرفی شد
از این موضوع که بگذریم مدل اهنگ استفاده ملودیک وار از پیانو همین طور نوع استفاده از گیتار باس ومهمتر از اون توجه به دقیقه 2:30
استفاده از صدای خانمها(کر) اینها همه بیانگر دست صادق نوجوکی هست حالا شاید شاید و شاید عارف شکوری هم توی این کار دخل وتصرفی داشته
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)