من از ابتدای انتشار این البوم فکرم مشغول این موضوع بود که چرا در این البوم 11 ترک وجود داره در حالی که معمولا تعداد ترکها در البوم زوج هستند
در حال خوندن تعریف ها وانتقادها در سایت بودم .یکی از بچه ها یه چیز جالب نوشته بود مبنی بر اینکه یکی از اهنگهای این البوم به نام دوست دارم کمه یاد اون مصاحبه 70 سوال که در پیج معین انجام شده بود اوفتادم اول اون مصاحبه معین می خواست از ماشینش بیاد پایین در حال گوش دادن به یه اهنگی بود که می گفت
دوست دارم و مجری ازش پرسید این اهنگ جدید گفت اره من عادت دارم اهنگهام رو ابتدا توی ماشین گوش میدم البته به نظر من همون بهتر که این کار از این البوم حذف شد چون جالب نبود احتمالا به صورت تک بیرون میاد
بک کاور آلبوم ماندگار
شاید به کار دوستان بیاد، تا کاورهای اصلی منتشر نشده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم ما از این به بعد بازم باید شاهد این چنین ترانهایی از اقای معین باشیم. یه پیشکوست تو این سن به یه پحتگی رسیده که باید چیزهایی نویی بخونه. این نسل جدید عاشقت هستم و دنیامی اون که میخوامی هم دمده شده و هم رو از خوانندگان کنونی هم زیاد شنیدیم و تکراری دیگه براشون. باید یه چیز جدید بهشون تحویل داد. یه چیزی مثل همیجوری نمیمونه یا اهنگ مردم یا چیزی مثل روزگار. حداقل من این توقع رو از اقای معین دارم. چون زیاد دارم از عشق و دوست داشتن میشنوم. ولی خوب متاسفانه اقای معین هم رهی که جوونای الان موسیقی دارن میرن و اقای معین هم همین راه رو تو البوم جدیدش رفت. بحث فقط اقای معین هم نیست. اقای ابی هم تقریبا به همین شکل بود البومش. یه زمانی ستارهای سربی گوش میکردیم و دلسوخته و الان هم باید این چیزا رو گوش کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشه ای از اخرین کنسرت معین در تورنتو 2020
از پیپ خانم هایده واقای معین و همین طور پشت صحنه نسبتا تاریک این طور به نظر می رسه که اقای معین وخانم هایده اون عکس روی جلد گلهای غربت شماره 1 و 2 رو در همین مکان و همین وقت تهیه کردن
البته خود این عکس مربوط به کار مشترک برای اهنگ طنین صلح هست
ویرایش توسط mohammad1772 : 02-13-2020 در ساعت 11:07 PM
derakht5, ghasemshah, h1a20, hrm, solas
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ghasemshah, h1a20, hrm, solas
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)