صفحه 142 از 145 نخستنخست ... 4292132140141142143144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,411 به 1,420 از 1442

موضوع: تاپیک جامع استاد معین | آهنگ شنیدنی کنار تو منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1772 نمایش پست ها
    یه مصاحبه ای رو از نوجوکی نگاه کردم که از حال وهوای اون روزها و با هم بودن ها صحبت می کرد و در اخرش هم گفت اگه بخوام هم. الان دیگه نمیتونم اهنگ هایی با حال و هوای اون وقتها بسازم

در مورد این اهنگ اگه کار نوجوکی نیست پس چرا این اهنگ با اسم صادق نوجوکی از جانب معین به عموم معرفی شد
    از این موضوع که بگذریم مدل اهنگ استفاده ملودیک وار از پیانو همین طور نوع استفاده از گیتار باس ومهمتر از اون توجه به دقیقه 2:30
    استفاده از صدای خانمها(کر) اینها همه بیانگر دست صادق نوجوکی هست حالا شاید شاید و شاید عارف شکوری هم توی این کار دخل وتصرفی داشته
    مشکل اینه از طرف پیج رسمی معین اهنگساز و تنظیم کننده شکوری معرفی شده
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

2. 3 کاربر مقابل از AmirHossein98 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    من از ابتدای انتشار این البوم فکرم مشغول این موضوع بود که چرا در این البوم 11 ترک وجود داره در حالی که معمولا تعداد ترکها در البوم زوج هستند
    در حال خوندن تعریف ها وانتقادها در سایت بودم .یکی از بچه ها یه چیز جالب نوشته بود مبنی بر اینکه یکی از اهنگهای این البوم به نام دوست دارم کمه یاد اون مصاحبه 70 سوال که در پیج معین انجام شده بود اوفتادم اول اون مصاحبه معین می خواست از ماشینش بیاد پایین در حال گوش دادن به یه اهنگی بود که می گفت
    دوست دارم و مجری ازش پرسید این اهنگ جدید گفت اره من عادت دارم اهنگهام رو ابتدا توی ماشین گوش میدم البته به نظر من همون بهتر که این کار از این البوم حذف شد چون جالب نبود احتمالا به صورت تک بیرون میاد

4. 2 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    بک کاور آلبوم ماندگار

شاید به کار دوستان بیاد، تا کاورهای اصلی منتشر نشده

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 6 کاربر مقابل از mhmsoft عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    فکر کنم ما از این به بعد بازم باید شاهد این چنین ترانهایی از اقای معین باشیم. یه پیشکوست تو این سن به یه پحتگی رسیده که باید چیزهایی نویی بخونه. این نسل جدید عاشقت هستم و دنیامی اون که میخوامی هم دمده شده و هم رو از خوانندگان کنونی هم زیاد شنیدیم و تکراری دیگه براشون. باید یه چیز جدید بهشون تحویل داد. یه چیزی مثل همیجوری نمیمونه یا اهنگ مردم یا چیزی مثل روزگار. حداقل من این توقع رو از اقای معین دارم. چون زیاد دارم از عشق و دوست داشتن میشنوم. ولی خوب متاسفانه اقای معین هم رهی که جوونای الان موسیقی دارن میرن و اقای معین هم همین راه رو تو البوم جدیدش رفت. بحث فقط اقای معین هم نیست. اقای ابی هم تقریبا به همین شکل بود البومش. یه زمانی ستارهای سربی گوش میکردیم و دلسوخته و الان هم باید این چیزا رو گوش کنیم

8. 2 کاربر مقابل از Milad lian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mhmsoft نمایش پست ها
    بک کاور آلبوم ماندگار

شاید به کار دوستان بیاد، تا کاورهای اصلی منتشر نشده

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دوست عزیز این البوم به صورت فیزیکی منتشر نشده وکاوری جز همون عکس اول نداره منتظر چیزی نباش

10. 2 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

12. 6 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    گوشه ای از اخرین کنسرت معین در تورنتو 2020

14. 6 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

16. 2 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    از پیپ خانم هایده واقای معین و همین طور پشت صحنه نسبتا تاریک این طور به نظر می رسه که اقای معین وخانم هایده اون عکس روی جلد گلهای غربت شماره 1 و 2 رو در همین مکان و همین وقت تهیه کردن
    البته خود این عکس مربوط به کار مشترک برای اهنگ طنین صلح هست
    ویرایش توسط mohammad1772 : 02-13-2020 در ساعت 11:07 PM

18. 6 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

20. 5 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 142 از 145 نخستنخست ... 4292132140141142143144 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع