به نقل از ESPN، لوئیس فن خال، سرمربی شیاطین سرخ، در کنفرانس مطبوعاتی مربوط به این مسابقه، با اظهار تعجب از نتایج این فصل قرمزهای شهر آنفیلد، اذعان کرده آنها بدشانس هم بوده اند:
"فکر نمی کردم آنها این قدر به مشکل بیفتند، اما رقابت در لیگ برتر، آسان نیست. این را از قبل هم می دانستم، ولی اکنون تجربه اش کرده ام، چون هر دیداری که با تیم های ته جدولی داریم، برای رسیدن به پیروزی، به دردسر می افتیم."لیورپولی ها در چند مسابقه اخیرشان، تا حدی بدشانس هم بوده اند. باید از این برهه گذشته و مدیریت اش کنند. از طرف دیگر، ما توانسته ایم برای اولین بار، پنج مسابقه پیاپی مان را پیروز شویم که با وجود لیست مصدومان، بسیار رضایت بخش است. چنین توفیقی برای یک مربی بسیار ارزشمند است و البته باید از بازیکنان هم قدردانی شود."فردا اولین رویارویی لوئیس فن خال در قامت سرمربی یونایتد مقابل لیورپول خواهد بود، ولی او مطمئن است بعد از توصیه های رایان گیگز، که 23 سال در لیگ برتر سپری کرده، خود و بازیکنان جدیدالورودش، آماده این آزمون مهم اند: "رایان گیگز را به عنوان دستیار اول کنارم دارم که لیورپول را به شکلی فوق العاده برایمان تحلیل کرده است. بسیار راضی ام."سرمربی سابق آیاکس، بارسلونا و بایرن مونیخ، همچنین با اشاره به انتقادات صورت گرفته از سوی مایک فلن، مربی سابق یونایتد، و گری نویل در مورد نحوه بازی منچستر مقابل ساوتهمپتون، این گونه واکنش نشان داد: "فکر نمی کنم افرادی که خارج از خانواده منچستریونایتد هستند، بتوانند قضاوت خوبی از شرایط داشته باشند، چون براساس واقعیت ها نخواهد بود. همه چیز را تحلیل می کنم و به نظرم گفته های آنها چندان قرابتی به واقعیت ندارد."