صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: Manchester United & Liverpool FC

فوق حرفه ای

Manchester United & Liverpool FC

Manchester United & Liverpool FC

لیگ برتر انگلیس

یکشنبه 23 آذر

ساعت 17:00

ورزشگاه الدترافورد
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای

کری خوانی رونی برای لیورپول

وين روني شب گذشته عکسي از خود در اينستاگرامش قرار داد و براي بازي روز يکشنبه مقابل ليورپول، کري‌خواني را شروع کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در پیش فصل دو تیم لیورپول و منچستریونایتد در فینال جام گینس به مصاف یکدیگر رفتند که یونایتد موفق شد 3-1 حریف دیرینه ی خود را شکست دهد. در این بازی، وین رونی نیز موفق به گلزنی شد.
    حال رونی عکس خود پس از گلزنی مقابل لیورپول را در اینستاگرامش قرار داده و نوشته: "گلزنی مقابل لیورپول وقتی جام بین‌المللی گینس را به دست آوردیم. روز یکشنبه بازی بزرگی مقابل آنها داریم."

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای

از روبین ون پرسی انتظار می رود که تک ستاره منچستریونایتد برابر لیورپول باشد.
    در ابتدای فصل از او انتقاد های شدیدی شد و در روی او نیز تاثیرگذار بود به طوری که شایعات مبنی بر این بود که ون پرسی قرار است منچستریونایتد را ترک کند و مقصد احتمالی او فنرباغچه تخمین زده شده بود.
    اما به یک باره ورق برگشت ون پرسی با عملکرد درخشان خود باعث منچستریونایتد برابر ساوهتمپتون که اصلا شایسته پیروزی نبود با درخشش ون پرسی به مهم دست یابد. حال او با 6 گل آقای گل منچستریونایتد است و از او انتظار می رود در باری روز یک شنبه برابر لیورپول همانند بازیهای قبل نمایش قابل قبولی از خود نشان دهد.

اینفوگرافیک ون پرسی را میتوانید از عکس زیر ملاحظه بفرمایید.

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای

هافبک میانی جوان باشگاه لیورپول از آمادگی لک لک ها برای پیروزی برابر حریف سنتی خود خبر داد.

به گزارش سرویس بین المللی وب سایت گل جو آلن هافبک میانی جوان شاگردان برندان راجرز در تیم فوتبال لیورپول در آستانه دیدار حساس و سنتی یک شنبه عصر دو تیم فوتبال لیورپول و منچستریونایتد در استادیوم اولدترافورد از آمادگی بالای هم تیمی هایش برای تکرار پیروزی فصل گذشته این تیم برابر شیاطین سرخ خبر داد.

"دیدار منچستریوناتید - لیورپول یک بازی جهانی بین دو رقیب سنتی است. این مسابقه از آن بازی هایی است که هنگام کودکی برای تماشای آن لحظه شماری می کردم و حالا بسیار خوشحالم که می توانم در چنین بازی فوق العادهای حضور داشته باشم."
    "فصل گذشته نتیجه فوق العاده ای را در اولدترافورد گرفتیم و به دنبال آن هستیم که با گرفتن انگیزه و اعتماد به نفس از آن مسابقه در بازی هفته آینده نیز آن نتیجه را تکرار کنیم. "
    گفتنی است شاگردان برندان راجرز در حالی پس از تساوی برابر بازل و حذف از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راهی اولدترافورد خواهند شد که فصل گذشته موفق شده بودند در این ورزشگاه حریف همیشگی خود را با تیجه 3-0 در هم بکوبند.
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای

بر اساس گزارش ها در کشور انگلیس منچستر یونایتد قصد دارد قراردادی جدید با دروازبان جوانش به امضا برساند.

منچستر یونایتد نمی خواهد در تابستان دخیا را از دست بدهد و او را به رئال مادرید بفروشد. این دورازبان 24 سال دارای یک قرارداد تا پایان ژوئن 2017 است، با این وجود منچستر یونایتد قصد دارد با تمدید قرارداد این بازیکن از رفتنش به سانتیاگو برنابئو جلوگیری کند.

بر اساس گزارش در روزنامه sun، سران اولدترافورد قصد دارند پیشنهاد نهایی را به دخیا بدهند. بر اساس این گزارش قراردادی که روی میز گذاشته شده است، برای مدت 5 فصل است و اعتبار آن 36 میلیون پوند ( 46 میلیون یورو ) می باشد. می توان گفت برای هر فصل 9 میلیون یورو.
    این ارقام ممکن است از علاقه پرز برای خرید این دروازبان جوان بکاهد. گفته می شود پرز قصد دارد دخیا را جانشین ایکر کاسیاس نماید.
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای

دی ماریا به دلیل مصدومیت بازی روز یکشنبه برابر لیورپول را از دست خواهد داد.
    لوییس ون گال در مطبوعات خبری پیش از بازی برابر لیورپول اعلام کرد که آنخل دی ماریا به دلیل مصدومیت از ناحیه هسمترینگ بازی حساس برابر لیورپول را از دست خواهد داد اما وضعیت کلی مصدومان در حال بهبود است.
    دی ماریا در دقیقه 14 بازی بازی منچستریونایتد و هال سیتی مصدوم شد و دو بازی منچستریونایتد برابر استوک سیتی و ساوهتهمپتون از دست داد. و به احتمال زیاد بازی برابر لیورپول را نیز از دست خواهد داد.
    لوییس ون گال درباره مصدومان تیمش به MUTV گفت: " ما چهار بازیکن مصدوم یعنی دیلی بلیند، لوک شاو، کریس اسمالینگ و آنخل دی ماریا داریم و وضعیت آنها نیز چندان بد نیست. " او همچنین افزود فالکائو به آمادگی 100 درصد رسیده و میتواند در این بازی شیاطین را همراهی کنند. و کریس اسمالینگ نیز دو هفته دور از میادین خواهد بود.
    شاو در مقابل بازی آرسنال از ناحیه ساق پا مصدوم و بلیند نیز سال 2015 به ترکیب منچستریونایتد باز میگردد. فیل جونز و رافائل داسیلوا نیز بعد از مدتها میتوانند در لباس منچستریونایتد در برابر لک لک های آنفیلد حاضر شوند.
    ویرایش توسط Milik : 12-13-2014 در ساعت 08:50 PM
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای

فن خال به خبرنگاران گفت :" خوشبختانه الان فقط 4 مصدوم دارم . پس اوضاع مان از همیشه بهتر است . شاو، دی ماریا، بلیند و اسمالینگ مصدوم هستند .همانطور که هفته پیش گفتم نور را می شود در اخر تونل دید . مصدومیت اسمالینگ جدی نیست و حدود دو هقته نخواهد بود . کار خوبی کرد که بلافاصله از بازی خارج شد .
    من دستیاری به نام رایان گیگز دارم که حریف را به خوبی انالیز کرد و به روش بسیار خوبی گزارشش را به بازیکن ها اعلام کرد پس خیلی خوشحالم .
    فالکائو می تواند این هفته به ترکیب باز گردد .
    من تلویزیون انگلیس را نگاه نمی کنم پس نمی دانم کارشناس ها چه می گویند . ولی نمی دانم کسی که در منچستریونایتد کار نمی کند می داند ما چگونه کار می کنیم . این انتقادات بی اساس است . من همه چیز را انالیز می کنم ولی این حرف ها بی اساس است پس من حرفی ندارم .
    من فکر می کردم لیورپول بهتر از این ها کار بکند ولی لیگ برتر اسان نیست . ان ها از نظر مصدومیت یک مقدار بدشانس بودند ولی باید شرایط را مدیریت کنند و اوضاع را پشت سر بگذارند . هنوز فکر می کنم که ان ها می توانند برای سهمیه بجنگند . به ان ها باور دارم چون چند بازیکن خوب دارند .
    باید لیورپول را شکست دهیم تا نشان دهیم که الدترافورد دوباره ترسناک شده است . شکست مقابل سوانسی در هفته اول خیلی ناامید کننده بود چون باید از همان ابتدا الدترافورد را ترسناک نشان م یدادیم . حالا مقابل لیورپول دوباره فرصت انجام همچین کاری را داریم .
    نه من فعلا به گرفتن چلسی و یا سیتی فکر نمی کنم . اروزی داشتن مکان چلسی و یا سیتی را در جدول دارم ولی باید بازی به بازی پیش برویم و این مهمترین چیز است . شکست دادن لیورپول مهمتر از فکر کردن به گرفتن چلسی و یا سیتی است .
    حتی در تور امریکا هم که بازی دوستانه بود همه اعضای کادر من از اهمیت بازی با لیورپول سخن می گفتند . ما یک اشپز به نام مایک داریم که وقتی من چیزی درباره یونایتد و یا حریفش نمی دانم او به من توضیحات کافی را می دهد . طرفدار سر سخت منچستریونایتد است و همیشه به من کمک می کند .
    فلسفه ما این است که با همه بازیکن ها حمله و دفاع کنیم . وقتی این اتفاق رخ دهد شکست دادن ما خیلی دشوار می شود .
    در بازی های حساس زیادی حضور داشتم و احساس هواداران را درک می کنم . امیدوارم به ان ها یک نتیجه خوب بدهیم ."
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

حرفه ای

فوق حرفه ای

رابین فن پرسی به پیشنهاد خداحافظی زودهنگامش از فوتبال می خندد.

به گزارش ESPN، مهاجم منچستریونایتد با دبل خود در جریان پیروزی 2-1 منچستریونایتد در سن ماری به روزهای درخشان خود بازگشته است و احساس می کند که جام جهانی، آغاز بوده است هرچند آرام بر درخشش او.
    به این کاپیتان و مهاجم تیم ملی هلند اما پیشنهاد کناره گیری از فوتبال شده است که از نظر او این پیشنهادها خنده دار است. وی در گفت و گویی با MUTV در مورد شرایط خود گفت: "طی هفته های گذشته، من احساس بسیار خوبی را داشته ام؛ من فکر می کنم این روند رو به رشدم ادامه یابد و فکر نمی کنم این گل ها مقطعی باشد. شروع فصل برای من کمی سخت بود و من نمی دانم برای چه چیزی مورد انتقاد قرار می گرفتم."
    فن پرسی تنها سه گل را در یازده بازی خود برای منچستریونایتد به ثمر رسانده است. وی در ادامه صحبت های خود افزود: "زمانی که شما 30 (سال سن) را رد می کنید، حس بدی به شما القا می شود. این احساسات اما ناگهانی است و من حالا بسیار آرام هستم و در سال های آینده در بالاترین سطح فوتبال بازی خواهم کرد. این وظیفه من است و سن ملاک مهمی نیست." رابین همچنین از اینکه مردم می گویند او جایگاهش را از دست داده است تعجب می کند و در این باره توضیح می دهد: "زمانی که شما اینگونه نظرات را در مورد خود می خوانید، چندان جالب نیست. این یک دوره جدید در فوتبال است، در این دوره رسانه ها رشد کرده اند و این موضوع همیشه خوب نیست. بازیکنان نیز با این رسانه ها کار می کنند، اما گاهی اوقات شما از مردمی نظر دارید که بیشتر از ژرونالیست ها بازی را تحلیل می کنند. زمانی که من در حدود 10 یا 11 سال پیش به انگلستان آمدم، شرایط اینگونه نبود. اما شرایط در سال های گذشته تغییر کرده است و دنیا باید با این شرایط کنار بیاید." فن پرسی هم چنین در بخش پایانی صحبت های خود در مورد عملکرد درخشانش در سن ماری گفت: "من حالا بسیار خوشحال هستم؛ این موضوع که توانستم بازی کنم و به تیم کمک زیادی کنم بسیار رضایت بخش است. من فکر نمی کنم عملکرد شانسی بوده باشد. روی گل اول، از ده مهاجم نه مهاجم دنبال توپ نمی روند و این تلاش من بود نه شانس؛ زمانی که شما هرکاری را برای موفقیت انجام می دهید، آن گاه شانس نیز به شما کمک می کند. در مورد گل دوم نیز من در جایگاهی بودم که در طی سه ماه گذشته همیشه در آن جایگاه حضور داشتم و هیچگاه توپ به من نرسیده بود، بنابراین زمانی که صاحب توپ شدم از فرصت استفاده کردم و گل دوم را به ثمر رساندم."
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)