نوشته اصلی توسط
hasht
با عرض سلام و وقت بخیر.
لازم دونستم کمی در مورد وازهایی که گفتین و در مداحی هم موجوده کمی توضیح بدم.
افتاده دلم توی دامت کلمه ایی هست که ریشش بر میگرده به سخن خدا که خدا فرموده به ریسمان الهی چنگ بزنید(سوره قران) ما باید ایراد بگیریم که چرا کلمه ریسمان به کار برده شد؟
بله امام رضا دامی برای مردم پهن کرده که هر کسی توی این دام گیر بیوفته در دنیاش و اخرتش عاقبت بخیر میشه.
بساط مستی و مستی کردن هم از جمله لغاتی هستش که توسط پیر غلامان به ما به ارث رسیده.منظور از بساط مستی شور و حال میان سینه زنیه و حضرت رسول اکرم ص و خدا در قران فرمودند محبین ما در بهشت با اب کوثر مست میشوند به گونه ایی که زیانی نمیرسونه.مداحانی مثل مرحوم سید جواد ذاکر مرحوم محسن فیضی و کربلایی سید علی مومنی و جواد مقدم و خیلی از مداحان معروف دیگه از این کلمات استفاده میکنن.در ضمن ما به حضرت عباس میگیم ساقی.اما بنظرتون این نوع ساقی بودن با اون نوع ساقی بودن نعوذ بلله یکیه؟
پرواز ملک اینجا موزونه یعنی پرواز ملک در هیئت معلومه اما نه به چشم دل.حضرت فاطمه فرمودند هر جا دو نفر جم شن بگن حسین نفر سوم منم.حضرت امام زمان هم فرمودند هرجا نامی از عمویم عباس برده شه من خودمو سراسیمه میرسونم.خدایی نکرده شما که منکر حضور این بزرگواران در هیئت نیستید.وقتی این حضرات حضور دارن حضور ملائک دور از عقل نیست.
یه مشت دیوونه یا کلماتی مثل دیوونه یا سگ امام حسین بستگی به معرف هر شخص داره.یکی مثل شما شاید دوست داشته باشه با کت شلوار وارد حرم شه یکی مثل ما دوست داره 4 دستو پا وارد حرم شه .یا یکی حالش تو حرم خیلی خوبه و با لب خندون وارد حرم امام رضا میشه.یکی با حال گریون.
اون کلمه اخر هم بازم معرفتی.
دقت کنید توی شعر مداح میگه بی خیال اینو اون.منم در جوابتون میگم بیخیال اینو اون.
امید وارم متوجه شده باشید دوست عزیز.تفرقه انداختن بین شیعیان خوب نیست.هم من و شما و خیلی های دیگه شیعه ان.و دشمن دشمنی ما رو میخواد.ما عادت داریم به تنه شنیدن شما هم بزن.وقتی سید جواد ذاکر زنده بود میگفتن کافره.الان عکساش و مداحیاش همه جا هست حتی روی پیراهن بازیکن استقلال که تلویزیونم نشون داد.اما همین تلویزیون هنگام حیاتش میگفت کافره مداحی ازش پخش نمیکرد.
یا رقیه س