نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: افتاده دلم توی دامت....باز میخوام بیام برا پابوس

کاربر جدید

افتاده دلم توی دامت....باز میخوام بیام برا پابوس

برای دانلود مداحی " افتاده دلم توی دامت "در وصف امام رضا (ع) روی لینک زیر کلیک نمایید :
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

افتاده دلم توی دامت باز میخوام بیام برا پابوس
    بال خستمو بیا وا کن تا نشم شکسته و مایوس
    پرواز پیش تو رویامون اینه دنیا دنیامون با تو شیرینه
    . .
    تا بساط مستیمون جوره امشبو بیا و مستی کن
    بیخیال حرف اینو اون امشبو رضا پرستی کن

پرواز ملک اینجا موزونه
    امشب جم شدیم یه مشت دیوونه

منبع : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از hasht عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    لطف کردی مرسی

فعال

فعال
    افتاده دلم تو دامت...بساط مستی...مستی کن...يک مشت ديوونه...پرواز ملک اينجا موزونه...رضا پرستی...
    من متأسفم...واقعا متأسفم...کاش بفهميم شعر سرودن و نوحه سرايی و...در وصف چنين موضوعاتی کار هر کسی نيست...کاش بفهميم چی داريم ميگيم...و من بازم متأسفم،به عنوان يک شيعه از تو امثال تو نميگذرم! واقعا متأسفم

6. کاربر مقابل از HADIS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط HADIS نمایش پست ها
    افتاده دلم تو دامت...بساط مستی...مستی کن...يک مشت ديوونه...پرواز ملک اينجا موزونه...رضا پرستی...
    من متأسفم...واقعا متأسفم...کاش بفهميم شعر سرودن و نوحه سرايی و...در وصف چنين موضوعاتی کار هر کسی نيست...کاش بفهميم چی داريم ميگيم...و من بازم متأسفم،به عنوان يک شيعه از تو امثال تو نميگذرم! واقعا متأسفم
    با عرض سلام و وقت بخیر.

لازم دونستم کمی در مورد وازهایی که گفتین و در مداحی هم موجوده کمی توضیح بدم.

افتاده دلم توی دامت کلمه ایی هست که ریشش بر میگرده به سخن خدا که خدا فرموده به ریسمان الهی چنگ بزنید(سوره قران) ما باید ایراد بگیریم که چرا کلمه ریسمان به کار برده شد؟

بله امام رضا دامی برای مردم پهن کرده که هر کسی توی این دام گیر بیوفته در دنیاش و اخرتش عاقبت بخیر میشه.

بساط مستی و مستی کردن هم از جمله لغاتی هستش که توسط پیر غلامان به ما به ارث رسیده.منظور از بساط مستی شور و حال میان سینه زنیه و حضرت رسول اکرم ص و خدا در قران فرمودند محبین ما در بهشت با اب کوثر مست میشوند به گونه ایی که زیانی نمیرسونه.مداحانی مثل مرحوم سید جواد ذاکر مرحوم محسن فیضی و کربلایی سید علی مومنی و جواد مقدم و خیلی از مداحان معروف دیگه از این کلمات استفاده میکنن.در ضمن ما به حضرت عباس میگیم ساقی.اما بنظرتون این نوع ساقی بودن با اون نوع ساقی بودن نعوذ بلله یکیه؟

پرواز ملک اینجا موزونه یعنی پرواز ملک در هیئت معلومه اما نه به چشم دل.حضرت فاطمه فرمودند هر جا دو نفر جم شن بگن حسین نفر سوم منم.حضرت امام زمان هم فرمودند هرجا نامی از عمویم عباس برده شه من خودمو سراسیمه میرسونم.خدایی نکرده شما که منکر حضور این بزرگواران در هیئت نیستید.وقتی این حضرات حضور دارن حضور ملائک دور از عقل نیست.

یه مشت دیوونه یا کلماتی مثل دیوونه یا سگ امام حسین بستگی به معرف هر شخص داره.یکی مثل شما شاید دوست داشته باشه با کت شلوار وارد حرم شه یکی مثل ما دوست داره 4 دستو پا وارد حرم شه .یا یکی حالش تو حرم خیلی خوبه و با لب خندون وارد حرم امام رضا میشه.یکی با حال گریون.

اون کلمه اخر هم بازم معرفتی.

دقت کنید توی شعر مداح میگه بی خیال اینو اون.منم در جوابتون میگم بیخیال اینو اون.

امید وارم متوجه شده باشید دوست عزیز.تفرقه انداختن بین شیعیان خوب نیست.هم من و شما و خیلی های دیگه شیعه ان.و دشمن دشمنی ما رو میخواد.ما عادت داریم به تنه شنیدن شما هم بزن.وقتی سید جواد ذاکر زنده بود میگفتن کافره.الان عکساش و مداحیاش همه جا هست حتی روی پیراهن بازیکن استقلال که تلویزیونم نشون داد.اما همین تلویزیون هنگام حیاتش میگفت کافره مداحی ازش پخش نمیکرد.

یا رقیه س

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط shimaa نمایش پست ها
    لطف کردی مرسی
    خواهش میکنم.اگه خوشتون اومد میتونید بقیه مداحی های ایشونو از سایت منبع بگیرید.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط yasin6 نمایش پست ها
    ممنون.التماس دعا

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hasht نمایش پست ها
    با عرض سلام و وقت بخیر.

لازم دونستم کمی در مورد وازهایی که گفتین و در مداحی هم موجوده کمی توضیح بدم.

افتاده دلم توی دامت کلمه ایی هست که ریشش بر میگرده به سخن خدا که خدا فرموده به ریسمان الهی چنگ بزنید(سوره قران) ما باید ایراد بگیریم که چرا کلمه ریسمان به کار برده شد؟

بله امام رضا دامی برای مردم پهن کرده که هر کسی توی این دام گیر بیوفته در دنیاش و اخرتش عاقبت بخیر میشه.

بساط مستی و مستی کردن هم از جمله لغاتی هستش که توسط پیر غلامان به ما به ارث رسیده.منظور از بساط مستی شور و حال میان سینه زنیه و حضرت رسول اکرم ص و خدا در قران فرمودند محبین ما در بهشت با اب کوثر مست میشوند به گونه ایی که زیانی نمیرسونه.مداحانی مثل مرحوم سید جواد ذاکر مرحوم محسن فیضی و کربلایی سید علی مومنی و جواد مقدم و خیلی از مداحان معروف دیگه از این کلمات استفاده میکنن.در ضمن ما به حضرت عباس میگیم ساقی.اما بنظرتون این نوع ساقی بودن با اون نوع ساقی بودن نعوذ بلله یکیه؟

پرواز ملک اینجا موزونه یعنی پرواز ملک در هیئت معلومه اما نه به چشم دل.حضرت فاطمه فرمودند هر جا دو نفر جم شن بگن حسین نفر سوم منم.حضرت امام زمان هم فرمودند هرجا نامی از عمویم عباس برده شه من خودمو سراسیمه میرسونم.خدایی نکرده شما که منکر حضور این بزرگواران در هیئت نیستید.وقتی این حضرات حضور دارن حضور ملائک دور از عقل نیست.

یه مشت دیوونه یا کلماتی مثل دیوونه یا سگ امام حسین بستگی به معرف هر شخص داره.یکی مثل شما شاید دوست داشته باشه با کت شلوار وارد حرم شه یکی مثل ما دوست داره 4 دستو پا وارد حرم شه .یا یکی حالش تو حرم خیلی خوبه و با لب خندون وارد حرم امام رضا میشه.یکی با حال گریون.

اون کلمه اخر هم بازم معرفتی.

دقت کنید توی شعر مداح میگه بی خیال اینو اون.منم در جوابتون میگم بیخیال اینو اون.

امید وارم متوجه شده باشید دوست عزیز.تفرقه انداختن بین شیعیان خوب نیست.هم من و شما و خیلی های دیگه شیعه ان.و دشمن دشمنی ما رو میخواد.ما عادت داریم به تنه شنیدن شما هم بزن.وقتی سید جواد ذاکر زنده بود میگفتن کافره.الان عکساش و مداحیاش همه جا هست حتی روی پیراهن بازیکن استقلال که تلویزیونم نشون داد.اما همین تلویزیون هنگام حیاتش میگفت کافره مداحی ازش پخش نمیکرد.

یا رقیه س
    سلام وقت شما هم بخیر
    اول بگم که من نه قصد طعنه زدن به شما رو داشتم و نه ایجاد تفرقه، در ضمن با هیچکدوم از دلایلی که شما آوردی مخالفتی ندارم
    دوست عزیز ادبیات این مداحیا مشکل داره...این واژه ها و تعبیر ها درخورِ ائمه و امامان ما نیست،شما معنی این واژه ها رو ببین
    دام:چیزی که جانوران فریب خورده بدان دچار شوند. حالا شما بگو ما اگه عاشق امامانمون هستیم و واسشون عذاداری می کنیم واسه اینه که فریبشون و خوردیم؟
    به نظرتون استفاده از کلمه موزون واسه حرکت ملائکه پسندیده س؟
    مستی:مقابل هشیاری . غلبه ٔ سرور بر عقل به مباشرت بعضی اسباب موجبه ٔ سکر که مانع آید از عمل به عقل بی آنکه عقل زایل شده باشد. به نظر شما ما عقلمون زایل میشه که عذاداریِ امامانمون و می کنیم؟هان؟؟
    دیوونه:ضد فرزانه که منسوب بعقل وحکمت است،احمق . ابله . نادان . بی علم . بی دانش ، حالا دیوونه بودن ما باعث شده تا عذادار امامانمون باشیم؟؟
    و اما رضا پرستی...پرستش غیر خدا؟؟...حرفی میمونه؟؟
    بی خیال این و اون؟؟دم شما گرم...میدونین عذاداری های ما روش زندگیمون اخلاق و منشمون و ... چه تاثیری روی افرادی که شناخت کاملی از دین اسلام ندارن داره؟میدونستین که همه ی این ها رو از چشم اسلام می بینن؟؟
    بازم میگم ادبیاتمون مشکل داره با وجود اینکه نیتمون خیره
    اینم نمونه ی یک شعر فوق العاده درخور عاشورا و امام حسین(ع):

با اشک هاش دفتر خود را نمور کرد
    در خود تمام مرثیه ها را مرور کرد
    ذهنش ز روضه ها ی مجسم عبور کرد
    شاعر بساط سینه زدن را که جور کرد
    احساس کرد از همه عالم جدا شده است
    در بیت هاش مجلس ماتم به پا شده است
    در اوج روضه خوب دلش را که غم گرفت
    وقتی که میز و دفتر و خودکار دم گرفت
    وقتش رسیده بود به دستش قلم گرفت
    مثل همیشه رخصتی از محتشم گرفت
    باز این چه شورش است که در جان واژه ها ست
    شاعر شکست خورده طوفان واژه هاست
    بی اختیار شد قلمش را رها گذاشت
    دستی زغیب قافیه را کربلا گذاشت
    یک بیت بعد ، واژه ی لب تشنه را گذاشت
    تن را جدا گذاشت و سر را جدا گذاشت
    حس کرد پا به پاش جهان گریه می کند
    دارد غروب فرشچیان گریه می کند
    با این زبان چگونه بگویم چه ها کشید
    بر روی خاک و خون بدنی را رها کشید
    او را چنان فنای خدا بی ریا کشید
    حتی براش جای کفن بوریا کشید
    در خون کشید قافیه ها را ، حروف را
    از بس که گریه کرد تمام لهوف را
    اما در اوج روضه کم آورد و رنگ باخت
    بالا گرفت کار و سپس آسمان گداخت
    این بند را جدای همه روی نیزه ساخت
    "خورشید سر بریده غروبی نمی شناخت
    بر اوج نیزه گرم طلوعی دوباره بود"
    اوکهکشان روشن هفده ستاره بود

خون جای واژه بر لبش آورد و بعد از آن ...
    پیشانی اش پر از عرق سرد و بعد از آن ...
    خود را میان معرکه حس کرد و بعد از آن ...
    شاعر برید و تاب نیاورد و بعد از آن ...
    در خلسه ای عمیق خودش بود و هیچ‌کس
    شاعر کنار دفترش افتاد از نفس...

سید حمیدرضا برقعی

11. کاربر مقابل از HADIS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)