صفحه 2 از 6 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 56

موضوع: آموزش نحوه تشخیص mp3 320 واقعی از فایل تقلبی تبدیل شده....اختصاصی موزیک باران

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ..... نمایش پست ها
    حرف دلمو زدی
    خیلی از رفیقام حتی فرق mp3 128 با mp3 320 نمیدونن
    خیلی از رفقا نه ، خیلی از مردم....
    موقعی هم ک واسشون توضیح میدی که 320 بهتره و با کیفیت تره ی جور نگات میکنن ک انگار ما اسکولیم!!!

2. 8 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidha نمایش پست ها
    خیلی از رفقا نه ، خیلی از مردم....
    موقعی هم ک واسشون توضیح میدی که 320 بهتره و با کیفیت تره ی جور نگات میکنن ک انگار ما اسکولیم!!!

مردمی که موسیقی گوش نمیدن بهشون حق میدم که این چیزا رو ندونن ولی آخه از بچه های دهه 70 به بعد بعیده
    به یکیشون گفتم محسن نامجو رو برو از موزیک باران با کیفیت flac دانلود کن یه جوری بهم نگاه کرد خجالت کشیدم

4. 5 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    این برنامه هم عالیه البته اگه واقعا آنالیزش درست باشه
    نتیجه رو خودش اعلام میکنه
    نسخه pro رو نتونستم پیدا کنم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نتیجه آلبوم از پوست نارنگی مدد با کیفیت فلک cutoff شد به جز رضــاخــان و رو دســت

8. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    چه جالب
    اهنگ باغ بلور ابی رو که با SpotyDL گرفتم رو اصل نشون میده و اونی که خریدم Fake
    فکر نمیکنم قابل تعمیم به همه باشه

10. 2 کاربر مقابل از arianat عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط arianat نمایش پست ها
    چه جالب
    اهنگ باغ بلور ابی رو که با SpotyDL گرفتم رو اصل نشون میده و اونی که خریدم Fake
    فکر نمیکنم قابل تعمیم به همه باشه
    فکر کنم اینم جزو تبصره هاست

12. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ..... نمایش پست ها
    این برنامه هم عالیه البته اگه واقعا آنالیزش درست باشه
    نتیجه رو خودش اعلام میکنه
    نسخه pro رو نتونستم پیدا کنم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بیشتر از اینکه رویه دامنه تمرکز کنه رو بیت ریت حساسه الان این البوم بیچ بویز با وجود اینکه بیشتز ار این البوم ماروین گی هم شامل میشه ولی تقلبی تشخیصش داده....بحث همون نحوه انکود و مهارت بیشتر مطرحه...به نظرم دقیق نیست

14. 5 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ادم کلی میخوره تو ذوقش وقتی البوم قدیمیا که شرکت ها دوباره ارائه دادن نگاه میکنه در چه وضعیتی هستن دو حالت داره یا ما خیلی عقب افتاده ایم که توانایی نگه داری گنجیه های قدیمی نداریم یا شرکت ها برای مخاطب ارزش قائل نیستن فقط دوست دارن یه چیزی جمع کرده باشن و بفروشن

16. 8 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanom نمایش پست ها
    یه مساله هم که باعث میشه همچنان ما عقب افتاده باشیم از لحاظ صنعت موسیقی و شرکت های تولید کننده هم هر کیفیتی به اسم اصلی به ما بدن و اهمیتی به ارتقا کیفیت اثار حال حاضر که میدن بیرون نداشته باشن و از یه طرف دیگه دنبال پیدا کردن نسخه ها اصلی و نگه داریشون نباشن همین مخاطب بی اهمیت ایرانیه که کیفیت کار براش اهمیتی نداره ...تو هر سیستمی میری نگاه میکنی یه پوشه دارن روش زده mp3 بد میری تو از ابی تا داریوش فرهاد و مایلی سایروس و آهنگ بندری و شهرام ناظری و شجریان و انریکه و موسیقی متن فیلم رپ دریپت با صد نوع کیفیت مختلف ریخته تو یه پوشه دیگه خیلی زحمت بدن خودشون اسم پوشه ها رو میذاره....NEW FOLDER3333.... SHAD.....BANDARI...JADID93 ..EBI-خوب همچین مخاطبی لیاقتش همن سطح کیفیت و احترامه
    سلام داداش.بابت نرم افزاری که گذاشتی ممنون.راستش حرفه دله منو زدی.من دوس دارم همه اهنگایی که دان میکنم اصلی باشه ولی 2هفته پیش که هین برنامه رو گذاشتی تست کردم دیدم 70درصد البوم هام و تک انگام تقلبی هستند.من از موزیک باران و ایروموزیک اهنگ هامو دان میکنم چون باران کاور اهنگها رو نمیزاره رو اهنگ بعدشم از همین باران هم که دان کردم اهنگهاش تقلبی بودن.فقط رادیو جوان اهنگهاش واقعی هست.من الان چیکار کنم که بتونم از این به بعد اهنگهای اصلی رو بگیرم.برای دسته بندی اهنگ هام هم مشکل دارم داداش.تو تجربت خیلی بیشتر از منه میشه راهنماییم کنی؟ممنون میشم ازت داداش__تشکر

18. 3 کاربر مقابل از amir_a2222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_a2222 نمایش پست ها
    سلام داداش.بابت نرم افزاری که گذاشتی ممنون.راستش حرفه دله منو زدی.من دوس دارم همه اهنگایی که دان میکنم اصلی باشه ولی 2هفته پیش که هین برنامه رو گذاشتی تست کردم دیدم 70درصد البوم هام و تک انگام تقلبی هستند.من از موزیک باران و ایروموزیک اهنگ هامو دان میکنم چون باران کاور اهنگها رو نمیزاره رو اهنگ بعدشم از همین باران هم که دان کردم اهنگهاش تقلبی بودن.فقط رادیو جوان اهنگهاش واقعی هست.من الان چیکار کنم که بتونم از این به بعد اهنگهای اصلی رو بگیرم.برای دسته بندی اهنگ هام هم مشکل دارم داداش.تو تجربت خیلی بیشتر از منه میشه راهنماییم کنی؟ممنون میشم ازت داداش__تشکر
    اینجا آهنگاش تقلبی نیست

20. 3 کاربر مقابل از ..... عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2 از 6 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)