لینک ها جایگزین شدن
مرسی برای این تاپیک. تو تمام سایت های ایرونی باید اینو بزنن بالای صفحه. من که پدرم درومد از بس طلاش کردم اینو به دوستام توضیح بدم. موزیک باران شاید بهترین جایی باشه برایه مطرح کردن این موضوع. در بین شرکت های خارج از کشور رلیس های دیجیتال پارس ویدیو (چه در ایتونز و چه جاهای دیگه) از همه سوال بر انگیز ترن٬ تمامشون از کیفیت پاین یا با انکدر بد و یا حتی از روی کاست تبدیل شدن. این واقعن جای تاسف داره چون سیدی های اصل پارس ویدیو از کیفیت بالایی برخردارن. ترانه و کلتکس به مراتب بهترن مخصوصن با کیفیت ایتونز.
کلی پیام دادن بهم که من مدت ها نبودم نشده جواب بدم به بشتر هم در مورد اینکه البوم ها رو تست کردن و مشکل داره از نظرشون به خصوص از وقتی سایت شروع به فروش البوم با کیفیت بالا کرده جوابی که به یکی ازدوستان دادم اینجا میذارم
شما به قسمت اخر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مراجعه کن متوجه میشین که البوم های قدیمی ایرانی یعنی از 1385 به قبل تقریبا متاسفانه اصلا چیزی به اسم FLAC براشون مطرح نیست چرا که اصلا با کیفیت ضبط نشدن که حالا بخواد کسی بهشون دسترسی پیدا کنه
اینجا مشکل از موزیک باران نیست و در واقع فایل درسته و مشکلی نداره و تقلبی نیست مشکل ازشرکت ترانه کلتکس و پارس ویدئو که سی دی که بیرون دادن فایل اصلی ضبط شده نیست البته بعضی جاها میبینی هست و فایل FLAC تقریبا قابل قبوله ولی بعضی جاها FLAC هیچ فرقی با یه 128 با کیفت خوب نداره در کل این فایل که خریدی مطمئن باش با کیفیت ترین نسخه ای هست که موجوده هر چند FLAC استاندارد نیستن
با سلام
برای مثال من یک آلبوم با کیفیت wav تهیه کردم، حالا برای گوش دادنش تو ضبط ماشین مثلا، درستش اینه که به 320 تبدیلش کنم یا اینکه با همون کیفیت wav باید گوشش بدم؟
با تشکر
برنامه ای هست به اسم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که فایل Flac رو چک میکنه و میگه تقلبی هستن یا اصلی من تعدادی فایل رو باهاش چک کردم و نتیجه ش اصلا دقبق نیست
این برنامه منو گیج کرده یا من اشتباه میکنم یا شما اشتباه توضیح میدید یا کل ارشیو من خرابه و سی دی های من خرابه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)