صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 456
نمایش نتایج: از 51 به 56 از 56

موضوع: آموزش نحوه تشخیص mp3 320 واقعی از فایل تقلبی تبدیل شده....اختصاصی موزیک باران

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط abdola9060 نمایش پست ها
    این برنامه منو گیج کرده یا من اشتباه میکنم یا شما اشتباه توضیح میدید یا کل ارشیو من خرابه و سی دی های من خرابه
    شما البومی رو که تست کردین نتایجش اینجا بذارین همراه با خود اون آهنگ تا بررسی کنیم

2. 3 کاربر مقابل از Fanom عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fanom نمایش پست ها
    شما البومی رو که تست کردین نتایجش اینجا بذارین همراه با خود اون آهنگ تا بررسی کنیم
    رو چشم ولی مشکل رو پیدا کردم از خودم بود کنوکترم مشکل دار بوده جت ای دیو بوده البوم واسه نمونه از موزیک باران دانلود کردم و با ایتونز همون البوم رو ریپ کردم نتیجه گرفتم خیلی ممنون از لطف و توضیحاتی که دادی فقط اثاری که flac هستن رو با مشکل نشون میده که نمیدونم دلیلش چیه عکس و یه ترک رو میذارم شما چک کن الان با تبلت بالا هستم در ضمن لینک عکسهای که واسه نمونه گذاشتی مشکل داره اگرم اینجا باز نمیشه اگه میشه یه جایه دیگه اپلود کن من میخواستم توضیحاتت رو به اسم خودت پی دی اف کنم و بذارم اینجا که همه عکسها باز نشدن

4. کاربر مقابل از abdola9060 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fanom نمایش پست ها
    پس واسه کیفیت m4a چه برنامه ی هست؟

6. کاربر مقابل از mazyarahmadi20 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    گل گفتی رفیق ، واقعاً وقتی بشون میگی لااقل کیفیت ۳۲۰ گوش بده ، میگن هان ؟! ۳۲۰ دیگه چه صیغه ایه 🤔😉😂

یه سری هام که از مشکل حجمی و دانلود کیفیت بالا رنج میبرن ، یا هزینه نمیکنن ، یا فضای کافی ندارن ، یا اصلاً سر در نمیارن

از همه تون بخاطر مطلاب مفید این انجمن سپاسگذارم

😘👌🌼

8. کاربر مقابل از Amir2590 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    از این کاربر 5 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    درود
    اول سپاسگزار از همه دوستان بخاطر این پست خوب
    چندتا نکته
    بنده سواد موسیقی ندارم و ممکنه اطلاعاتی که ارائه می کنم غلط باشند.
    اما تجربه کردم.
    موسیقی را دوست دارم و همیشه سعی کردم از بالاترین کیفیت استفاده کنم و به گوش های خودم احترام بگذارم!!

اما اصل موضوع درباره نرم افزارها هست.
    دوستان این نرم افزار مقدار بازه فرکانس صدا را نشون میده! نمیشه گفت چون مثلا یه فایل صوتی را 320 و بالای 20 کیلومتر نشان میده اون فایل صوتی باکیفیت هست.
    در گذشته بخاطر ایزوله نبودن استودیو های ضبط صدا، بی کیفیت بودن میکروفن خواننده و.... صدایی نویزی همراه با موسقی ضبط میشد. این صدای نویز بیشتر در نوار کاست به چشم می اومد و به اصطلاح هوا داشت( همون صدای ششششش)
    حالا دامنه صوتی این نویز در محدوده فرکانس حدود 6 کیلوتا 20 کیلو هرتز قرار داره!!!
    بزارید با یه مثال توضیح بدم
    ترانه قدیمی پشیمانم از بانو حمیرا
    توسط دو کمپانی کاسپین و کمپانی ترانه ارائه شده.
    شرکت ترانه بدون هیچ گونه تغییری و شرکت کاسپین با حذف نویز صدا فایل موسیقی را بر روی CDضبط کردند.
    در هنگام گوش دادن به cdشرکت کاسپین شما صدای نویز (صدای ششششش) را نمی شنوید صدا واضح و با وضوح بالا هست.
    اما cd شرکت ترانه اگرچه با کیفیت هست اما همون صدای نویز آزار دهند همراه صدا هست!!
    اما این نرم افزاری که اینجا ارائه شده فایل شرکت ترانه را با اینکه همراه با نویز هست با کیفیت تر نشون میده!!!! و اینجاست که خطای نرم افزار نمایان میشه!!
    در واقع شرکت کاسپین فقط و فقط صدای نویز موجود را حذف کرده اما چون این نویز در بازه فرکانسی بالا قرار داشته این نرم افزار تصور میکنه فایل دچار ضعف کیفیته!!
    اما واقعیت چیز دیگریست
    حالا شما اگه خودتون هم با نرم افزار های حرفه ای مثل adobe audition یا نرم افزار های مشابه، روی یه فایل صوتی کار کنید و نویز اون را حذف کنید صدا بهتر شده.
    اما این نرم افزار فایل شما را با کیفیت پایین نشون میده در صورتی که فقط نویز مزاحم که هیچ ربطی به کیفیت نداره را شما حذف کردید.
    حتی شما فایل 128 یا192 را با افزایش دسی بل صدا و دستکاری و بالا بردن ولوم اکولایزر ها فرکانس بالا در نرم افزار adobe audition و در نهایت ذخیره یه فایل جدید و ساختگی 320 میشه باهاش این نرم افزار را فریب داد!!
    نمیدونم توانستم منظورم را خوب توضیح بدم یا نه!!
    اما نمیشه به چنین نرم افزار های به صورت کامل تکیه کرد و به عنوان یه استاندارد قبولش کرد.
    موفق باشید

10. 5 کاربر مقابل از mehrdad1364m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    دوستان چطور میشه اهنگ های اورجینال ایتونز رو از fake تشخیص داد؟ یعنی مشخصه ای چیزی دارن که از رو اون بشه فهمید؟ اگه دارن چطور میشه و کجاس؟ و همچنین فروشگاه های دیگر موسیقی هم هستند که موسیقی ریپ میکنن و میفروشن مثل آمازون و cduniverce و ... نظرتون راجع به اونا چیه؟

12. کاربر مقابل از helen1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)