صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 28

موضوع: این فن آقای خواجه امیری است یا فقط داد میزند ؟

کاربر جدید

این فن آقای خواجه امیری است یا فقط داد میزند ؟

سلام دوستان یه سوال همیشه برام وجود داشته اونم اینه که احسان خواجه امیری اینجور خوندنش یه سبکی از تلفیق سنتی هست و مهارت زیادی میخواد یا فقط داد میزنه ؟

یکی از استاد های موسیقی میگفت صداش قدرت زیاده داره خب قبول اما این قدرت زیاد فقط داد زدنه یا چهچحه هم دیده میشه ؟

چون من خودم که آماتورم وقتی میخوام صدام یه لرزشی توش بیوفته سرمو تکون میدم که این فک نکنم درست باشه اما احسان هم وقتی میره تو اوج

۱- میکروفون رو زیاد عقب جلو میکنه که این خودش کلی تنش تو صدا ایجاد میکنه خوبه اما مهارت حنجره نیست

۲ - دهنش باز میشه کامل مشخصه که داد میزنه یه عزیزی هم میگفت از بس آهنگاش سخته کسی دیگه هم باشه ریپ میزنه تنها راه خوندنش همینه

لطفا حتما این ویدیو که اجرای زنده آهنگ من و به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی هست رو ببینید و نظر کارشناسی خودتون رو بگید تا منم آگاه بشم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نکته :

درضمن من از طرفدارای احسانم البته فقط تو موزیکاش نه اجرای زندش

اولین بار که کنسرتش رفته همین آهنگ رو اجرا کرد جدا داشتیم از خنده میمردیم فکر کردیم رو فرم نیست !

بعد که اومدم ویدیو های کنسرتشو تو نت دیدم فهمیدم کلا این همیشه همینجوری میخونه !

ویرایش توسط keylight : 12-31-2014 در ساعت 07:11 PM

2. کاربر مقابل از keylight عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    کلا ادبیاتت برای نقد خیلی بد هست اول ادبیاتت رو درست کن ( دهنش باز می شه و داد می زنه ) اینا برای یک خواننده که از نوجوانی داره موسیقی کار می کنه درست نیست .
    بعدشم شما که خودت می گی آماتور هستی بهتره در مورد خواننده های آماتور نظر بدی و نقد حرفه ای رو بسپاری به عهده ی حرفه ای هایی که تجربه و سواد کافی رو تو این کار دارن .
    بعدشم هر موقع تونستی کار حرفه ای انجام بدی می تونی در مورد کار های خواننده های حرفه ای نظر بدی .
    و در آخر قبل از اینکه خواستی در مورد یک خواننده ی حرفه ای نظر بدی اول به سابقش تو کار موسیقی ، تک آهنگاش ، آلبوماش و کنسرتای موفقش و از همه مهمتر به مخاطبای بسیار فراوانش فکر کن بعد نظر بده .

4. 2 کاربر مقابل از kourosh2545 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Moderator
    اره منم قبلا اجرای زندشو دیدم کلیپاشو اصلا نرمال رفتار نمیکنه نمیدونم از اول اینجور بود یا تازگیا اینطور شده

مثلا اصفهانی که به سبک همین احسانم نزدیکه خیلی اروم بدون تنش میخونه کاملا مسلط اما احسان همین ایرادایی که نوشتیو داره با اینکه اجرای زندش میگن خیلی خوبه من نرفتم کنسرتش

6. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh2545 نمایش پست ها
    کلا ادبیاتت برای نقد خیلی بد هست اول ادبیاتت رو درست کن ( دهنش باز می شه و داد می زنه ) اینا برای یک خواننده که از نوجوانی داره موسیقی کار می کنه درست نیست .
    بعدشم شما که خودت می گی آماتور هستی بهتره در مورد خواننده های آماتور نظر بدی و نقد حرفه ای رو بسپاری به عهده ی حرفه ای هایی که تجربه و سواد کافی رو تو این کار دارن .
    بعدشم هر موقع تونستی کار حرفه ای انجام بدی می تونی در مورد کار های خواننده های حرفه ای نظر بدی .
    و در آخر قبل از اینکه خواستی در مورد یک خواننده ی حرفه ای نظر بدی اول به سابقش تو کار موسیقی ، تک آهنگاش ، آلبوماش و کنسرتای موفقش و از همه مهمتر به مخاطبای بسیار فراوانش فکر کن بعد نظر بده .

معلومه که دایی داریا

و نه ربطی به اینایی که گفتی نداره .
    ویرایش توسط keylight : 12-31-2014 در ساعت 07:17 PM

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    اره منم قبلا اجرای زندشو دیدم کلیپاشو اصلا نرمال رفتار نمیکنه نمیدونم از اول اینجور بود یا تازگیا اینطور شده

مثلا اصفهانی که به سبک همین احسانم نزدیکه خیلی اروم بدون تنش میخونه کاملا مسلط اما احسان همین ایرادایی که نوشتیو داره با اینکه اجرای زندش میگن خیلی خوبه من نرفتم کنسرتش
    من کنسرتشم رفتم همینجوریه دقیقا منتها احساس میکنم چون ترانه ها و ملودی هاش به دل مردم نشسته کمتر کسی میاد بگه احسان خواجه امیری بزرگ داد میزنه چحچه نمیزنه ...

چون حتما خودتم در جریانی که مثلا شجریان وقتی میخونی دهانش خیلی کم باز میشه و صدا هم از حنجره قدرت داره نه بر اثر داد

حالا نمیخوام شجریان و خواجه امیری رو مقایسه کنم اما بلاخره احسانم داره پاپ سنتی میخونه دیگه ..... یعنی بخشی از کارش سنتیه

خیلی ها میگن صداش قدرت داره اما من میگم فقط داد میزنه

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط keylight نمایش پست ها
    من کنسرتشم رفتم همینجوریه دقیقا منتها احساس میکنم چون ترانه ها و ملودی هاش به دل مردم نشسته کمتر کسی میاد بگه احسان خواجه امیری بزرگ داد میزنه چحچه نمیزنه ...

چون حتما خودتم در جریانی که مثلا شجریان وقتی میخونی دهانش خیلی کم باز میشه و صدا هم از حنجره قدرت داره نه بر اثر داد

حالا نمیخوام شجریان و خواجه امیری رو مقایسه کنم اما بلاخره احسانم داره پاپ سنتی میخونه دیگه ..... یعنی بخشی از کارش سنتیه

خیلی ها میگن صداش قدرت داره اما من میگم فقط داد میزنه
    ببین اجرای زنده با ااستدیو فرق میکنه

Ehsan Khaje Amiri - Cheraghe Zendegii

احسان در اینکه صداش انعطاف زیادی داره شکی نیس منتهی اجراش زندش اونجوریه ! خیلی مسلط نمیخونه من دو دقیقشو دیدم یه لحظه اروم نگرفت ! همین اهنگ که نوشتم پتانسیل صداشو نشون میده

فوق حرفه ای
    قبلا کنسرتاش رو خیلی تروتمیز میخوند اما جدیدا سرکاری فقط ساده میخونه ..خیلی تفاوت هست بین اجرای اوایلش که انگیزه داشت با الان که کارش گرفته و کنسرت رو با پولش نگاه می کنه

این تحریر ها رو قبلا کامل میزد ..سرکاری نبود
    الان اصلا به اونجا نمیبره که بخواد با تمام وجود اجرا کنه

این اجراشم دیدم بیشتر "ویبر" میزنه ..یه جاهایی هم تحریر ریزی میزنه.. چند جا هم تحریرو نمیرنه و فقط می کشه که به نظرم یکی دو جا از گام هم خارج میشه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    خودت به من بگو بهشت تو کجای این همه جهنمــــــــــه

این بخش آخر اللخصوص ----- جهنمه ---- احساس داد زدنو میده .... درسته یا دارم اشتباه میکنم ؟

- در این که خواننده توانایی هست شکی نیست فقط داریم تحلیل میکنیم.

13. کاربر مقابل از keylight عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    هرکی یه کاراکتری داره

اینم یه مدلشه

دلیل بر داد زدن نیست

با کیفیت پایین صدابرداری در ایران باید هم داد زد

شهرام شکوهی هم داد میزنه

کاربر جدید
    نه ربطی نداره این تو آمریکاشم با همین شکل اجرا داشت ..... این که تو ایران کیفیت صدا برداری پاییینه یه بهونست

۲ - هستن مثله احسان افرادی که داد میزنن یه نمونشم که شما نام بردی شهرام شکوهی ..... اما خیلی ها هم هستن داد نمیزنن

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)