80 میلیون بیمار دارن دنیا رو نقد میکنن.
چی بهتر از این ؟!!
80 میلیون بیمار دارن دنیا رو نقد میکنن.
چی بهتر از این ؟!!
اخه این چی داره که همه بش گیر دادین از ای دافتراش تو خیابون فرشته پره باو بیکارا.....
از چی بگم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به درست و غلط بودن این کار ندارم
اصلا به من چه ؟!
ولی اینکه تا یه سری موضاعت این شکلی پیش میاد ملت میان میریزن صحبت و بحث و جنجال و پشتش یه عده دیگه میان میگن بدبختا شما هزار تا بدبختی دارین تو کار دیگران دخالت نکنین زندگی خودشه و ....
فاز جفت این افراد رو من درک نمیکنم
خوب برادر من گلشیفته فرهانی معروف ترین و بهترین بازیگر نسل خودش بوده بعد میره لخت میشه معلومه جار و ججال به پا میشه یه سری برچسب بهش میزنن عده ای
بابا تو همین امریکا یه بازیگر درجه 3 هالیود عکس کاملا لختیش بره روی جلد مجله تا چند روز بحث و جنجال پشتشه !
از ریز ترین جزیات زندگی افراد مشهور اونجا ملت سرک میکشن اینهمه برنامه حاشیه های هالیود و افراد بزرگ هست تو دنیا ؟
م هزار مشکل داریم باید به اونا بپردازیم درست ولی ربطی نداره که ملت بخاطر این کارشون عقب مانده و فلان بهمان خطاب کنیم بهرحال بازیگران و ستاره ها خیلی تو چشمن و ریز ترین کاراشون زیر زر بینه چه بزسه عکس لختیش !. همنطور که اگه عمس لختی یه دختر معمولی بره روی صفحه مجله کسی صداش در نمیاد
این چیزا تو همه جای دنیا هست
کسی که مشهور شد باید عواقب همه چیو بپذرزه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار خودشو داره به کسی هم مربوط نیست، از کشور رفته تا این اختیاراتو داشته باشه تا هر کار دوست داره انجام بده...
تموم شد و رفت
به نظر من همه نظرات محترمه ولي چيزي كه باعث تعجبه پست اين دوست عزيز در مورد آهنگاي هايده س اينجا جاشه آخه هر كسي بخواد ميره تايپيكش ديگه نياز نيست دوره بيوفتي عزيز
اونایی ک میگن چیکارش دارید فضولی نکنید در کاردیگران رسما دارن ک.س میگن
الكي بحثو اجتماعي انتقادي نكنين. بحث سكسيه اوووووووف
موسیقی ای که اذیتت میکنه،نشنو...تصویری که اذیتت میکنه،نبین...آرتیستی که اذیتت میکنه،حمایتش نکن....رهبری که هدایتت نمیکنه،پرچمشو نگیر بالا...دینی که اذیتت میکنه رو،بزارش کنار...کشوری که پیرت میکنه رو،ازش برو بیرون!!
در کل خودتونو اذیت نکنین..اگه همیشه از کاری بدتون میاد بدون تعصب و در کنارش فوش انتقاد کردین ازش خوبه ولی خب اینشکلی درست نیست...من کارشو دوس نداشتم ولی اون واسه منو امثال من لخت نشده که بخوام بهش گیر بدم...خدا قدرت اختیارو داده به انسان ولی ما آدما از هم دیگه دریغش کردیم و فقط دوس داریم حرف حرفه ما باشه!! همینکار میشه که باعث میشه شاهین نجفی مرتد شه و خونش حلال..به جای خدا تصمیم میگیریم کی زنده باشه یا نباشه!!
خوبه هیچوقت کسی واسه کسی خدا نشه!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)