[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک صحرایی فقط بلد چندتا کلمه قلمبه بزاره تنگ هم بهش بگه ترانه ، خداوکیلی گند زد به آلبوم یه تنه ، بقول دوستان آلبوم فصل من هلن کجا این کجا
فقط امیدوارم که تمام ترانه های آلبوم گوگوش رو صحرایی نگفته باشه که دانلود نکنیم سنگینتره![]()
واقعا میشه با یه مقایسه ی کوچیک بین آلبوم قبلی هلن و این آلبومش نتیجه گرفت که روزبه بمانی و علیرضا افکاری چه اسطوره هایی هستن و خواهند بود..آلبوم گوگوش هم فکر نکنم چیز خوبی در بیاد چون اولین آهنگی که داد به نام"عشق" که واقعا مزخرف بود و اصلا قابل قاس با اعجاز که یکماه قبله آلبوم اعجاز اومد نیست..وقتی اعجاز اومد گفتیم مطمینا یه آلبوم خوب تو راهه و همینطورم شد و اون سه تا آهنگی که بازم علیرضا افکاری و روزبه سازندش بودن جزه بهترین کارای گوگوش تو اونور آبه و حتی قابل قیاس و حتی بالاتر از بهترین کارای قدیمیشه...
هلن هم که یه آهنگ "تردید" و "وقتی تو نباشی" از آلبوم قبلیش به کل آهنگای این آلبومش میرزه..البته آهنگایی که امین قباد ساخته بازم خوبن تو این آلبوم و امین قباد آهنگساز جوون و خوبیه و آهنگای خوبیو ساخته ولی بقیش که واقعا نقشی جز آلبوم پر کن رو نداشتن!! بابک صحرایی هم که فقط زور میزنه که مثه روزبه بمانی با بزرگا کار کنه که مثلا از رو اون تقلید کنه ولی فرق کوچیکی که بینه اون و بمانی و آهنگسازی مثه افکاری هست اینه که بزرگا خودشون میان دنبال تیم (بمانی-افکاری) ولی صحرایی خودش میره در به در دنبال خواننده های که باهاشون کار کنه و یه ترانه ازش بخونن!!
هلن صداش خیلی زیباست و پر احساس..کاش دوباره با امثال افکاری و بمانی کار کنه که کارای دوباره موفق داشته باشه!!![]()
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
بابک صحرایی همون سر دسته ی مافیاییه که روزبه بمانی، علیرضا افکاری و افشین مقدم رو در اوج کار روی آلبوم ابی فروخت و وزارت اطلاعات دستگیرشون کرد و یکماه بازداشت بودن و با ضمانت منتشر نکردن هیچ کار دیگه با خوانندگان لوس آنجلسی آزاد شدن، بابک صحرایی تنها (به اصطلاح) ترانه سرایی هست که داخلِ ایرانه، سردبیر یک مجله هم هست و با تمام خوانندگان بزرگی که تیم علیرضا افکاری از خوانندگان لوس آنجلسی کار کرده دقیقاً بعد از آلبومهای موفقی که اون تیم میسازه ،با ترانه های رایگان و تقلب از ترانه های اردلان که مینویسه به همراه نیکان آهنگسازش سراغ اون خواننده ها میره و بهشون یک آلبوم میده تا در شرایط داغی که آلبوم تیم افکاری از همکاری با اون خواننده ایجاد کرده برای معروف شدن خودشون استفاده کنه، با این حال بابک صحرایی، این دلالِ ویرانگر هنر تنها ترانه سرای داخل ایرانه که هرگز نه دستگیر میشه نه تهدید و نه ممنوع الاسم و نه ممنوع الکار. سه سالی میشد که از ترانه های اردلان سرافراز رونویسی میکرد و میکس میکرد...
اینهم نمونه عراجیفش، گوگوش هم دوباره سقوط داد...
شومینه
میخندی و آروم دل به تو میسپارم ..........
محو تماشاتم کناره شومینه
خصوصی
به جای اینکه پیشرفت کنه نسبت به آلبوم قبلی پسرفت میکنه.
فقط صداش قشنگه.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)