صفحه 3 از 15 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 148

موضوع: ManchesterUnited

فوق حرفه ای
    به گزارشات در خبرگزاری های اسپانیا,منچستر یونایتد پیشنهاد قراردادی ۱۸ ماهه به ویکتور والدز داده است. موندو دیپورتیوو گفته است ویکتور والدز دروزاه بان سابق بارسلونا در حال بررسی پیشنهادات می باشد و او به زودی تیم آینده خود را مشخص خواهد کرد این دروزاه بان در حال حاضر بعد از دوران مصدومیت طولانی مدت به سر می رد.
    ویکتور والدوز از ماه اکتبر به همراه دروزاه بان اول منچستر یونایتد داوید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زیر نظر فرانس هوئک تمرین می کند.
    بنا به گزارشات رسیده دو دروزاه بان منچستر یونایتد یعنی بن آموس و لیندگارد به دنبال انتقال قرضی یا دائمی می باشند زیرا شایعات درباره والدز و یونایتد جدی تر شده است و این دو بازیکن می خواهند باشگاه را ترک کنند.
    لوییس ون گال در دوران حضورش در بارسلونا والدز را به تیم اصلی آورد و در ماه مارس ۲۰۱۴ در یونایتد این مربی هلندی ویکتور والدز پس از پایان قراردادش با بارسلونا را به کمپ تمرینی یونایتد دعوت کرد تا دوران مصدومیتش را در اینجا پشت سر بگذارد و به همراه منچستر یونایتد تمرین کند.
    در این هفته های اخیر این بازیکن ۳۲ ساله تحت مداوای بیشتر روی زانوی خود می باشد و آوردن او به کمپ تمرینی کارینگتون(AoN) اعتماد به نفس این بازیکن را دو چندان کرده است تا در ادامه دوران بازیگریش بتواند عملکرد خوبی داشته باشد و اینکه او می تواند در یونایتد به بازیش ادامه بدهد.
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

2. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

آندر
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] طی مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه صحبت هایی در باره اسطوره های شیاطین سرخ انجام داده است که خلاصه ای از آن به شرح زیر است:
    ۵ اسطوره محبوب من ….خیلی سخت است که بخواهم در باره اسطوره های شیاطین سرخ صحبت کنم ، برای مثال جرج بست و سربابی چارتون ، آنها بازیکنان بسیار بزگی یوده اند . اما متاسفانه من بازی های آن ها ندیده ام پس به نظرم بهتر است در باره بازیکنانی صحبت کنم که خودم به شخصه بازی آن ها را دیده باشم .

رایان گیگز….از نظر من او بهترین است ، نه تنها برای کارهایی که در زمین مسابقه انجام می داد . از هر نظر او بهترین است . همه می گویند که بازیکنی بوده بسیار حرفه ای . کسی که همیشه و در هر شرایطی سخت تمرین می کرده است .
    پاول اسکول …. من عاشق او و سبک بازی اش هستم . همه می گویند که او باورنکردنی بوده است . کسی که با وجود مهارت بالا خود باز هم در تمرینات سعی به پیشرفت داشته است.
    اریک کانتونا ….. بدون شک او خارق العاده بوده است ، کسی که هنوز هم طرفداران نامش را فریاد می زنند .
    کریستیانو رونالدو …. بی نظیر است . در دنیای فوتبال او و مسی از همه بهترند .
    وین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ….حس می کنم بسیار خوش شانسم که در کنار وین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بازی میکنم ، او یکی از بهترین بازیکن های دنیاست . او در همه بازی ها از تمام وجود خود مایه می گذارد ، فرفی ندارد که چه بازیی باشد ، او میخواهد در هر شرایطی برنده باشد . بیرون از زمین هم علاوه بر اینکه یک سوپراستار است ، کسی هست که می خواهد در هر شرایطی به دیگران کمک کند . اگر من چیزی لازم داشته باشم او همیشه حاضر است و به من کمک خواهد کرد ، او کاپیتان است و من به این موضوع افتخار می کنم . بودن در کنار کسی که رکورد های بسیاری را در باشگاه و تیم ملی شکسته است .
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

4. 3 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    ویکتور والدز اولین خرید منچستریونایتد در ژانویه نام گرفت

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط Milik : 01-09-2015 در ساعت 02:04 AM
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

6. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

مایکل کین مدافع جوان به تیم برنلی پیوست.
    مایکل کین مدافع جوان و عضو تیم زیر ۲۱ ساله های انگلیس که در یونایتد رشد کرده بود و از کودکی همراه برادرش عضو من یونایتد بود، با قراردادی به ارزش ۲ میلیون پوند راهی برنلی شد.
    مایکل کین که در تابستان همراه یونایتد در تور تابستانی آمریکا شرکت کرد و در لیگ برتر این فصل هم برای یونایتد به میدان رفت، در آخرین روز ترانسفر تابستانی با قراردادی ۴ ماهه به صورت قرضی راهی برنلی شد و پس از حضور مقطعی و رضایت تیم برنلی، قرارداد وی دائمی شد.
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

8. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

10. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    منچستر یونایتد - ساوت همپتون
    21 دی 19:30 لیگ برتر

لطفا از شبکه ورزش درخواست کنید و پیام بدید که دیدار یکشنبه یونایتد را زنده پخش کنن. شبکه ورزش :3000091
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

12. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

ک ماه پیش از این شیاطین سرخ با خوش شانسی توانستند قدیس ها را در خانه خودی ، شکست دهند . آنچه که امروز که به طور قطع مشخص است ، این است که آن ها برای انتقام به اولترافورد نخواهند آمد ، کسب یک تساوی نیز برای آن ها نتیجه بسیار ایده آلی می باشد .
    منچستر یونایتد پس از مدت ها از شر لیست طولانی مصدومین خود خلاص شده است و در این بازی به جز اشلی یانگ همگی بازیکنان خود را در اختیار خواهد داشت ، ون خال که از این اتفاق خوشحال به نظر می آید در کنفرانس قبل از بازی خود با طعنه نسبت به مصدومیت های فراوان بازیکنانش در طول فصل گفت :
    ما تنها یک مصدوم داریم ، کسی باورش می شود ؟ تنها یک مصدوم ….
    ون خال در صحبت های خود خبر از بازگشت مارکوس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ، والنسیا ، دالی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ، رافائل ، ماروانه فلینی و لوک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داد ، حال باید منتظر ماند و دید او در بازی امروز چه نفراتی را روانه بازی خواهد کرد ، بازیی که به گفته خودش برای اولین بار دستش برای انتخاب ۱۱ بازیکن اصلی باز است .
    ترکیب احتمالی سایت whoscored :
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ترکیب احتمالی سایت mufclatest :
    ترکیب احتمالی سایت oldtraffordfaithful :
    ترکیب احتمالی سایت thepeoplesperson :
    ترکیب احتمالی سایت Football-Talk :

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

14. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

شیاطین سرخ عصر فردا باید از قدیس ها پذیرایی کنند . دیدار این دو تیم راس ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه برگذار خواهد شد . بد نیست که بدانیم :
    - تیم ون خال در نه بازی خانگی خود موفق به کسب هشت پیروزی و یک تساوی بوده است .
    – منچستر یونایتد در ۱۹ تقابل اخیر خود با ساوتهمپتون در اولترافورد بدون شکست بوده و حتی ۱۶ بار این تیم را شکست داده است .
    – آخرین پیروزی ساوتهمپتون در اولترافورد بر میگردد به سال ۱۹۸۸ .
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در هفت باری که مقابل ساوتهمپتون به میدان رفته است هفت گل را به ثمر رسانده است .
    – ساوتهمپتون کم تر از هر تیمی در بازی هایی که با تیم های بالاتر از خود در جدول رده بندی رو به رو شده است (در همان هفته جاری ) ، امتیاز کسب کرده است ، تنها دو امتیاز .
    – منچستر یونایتد در ۱۰ بازی اخیر خود در لیگ برتر بدون شکست بوده است .

– شیاطین سرخ در ۱۲ بازی اخیر خود در لیگ برتر تنها یک کلین شیت داشته است .
    – قدیس ها در ۵ بازی گذشته خود در رقابت های مختلف بدون شکست بوده اند .
    – در ۱۱۹ دیدار گذشته سهم شیاطین سرخ ۶۰ و ساوتهمپتون ۲۹ پیروزی بوده است ، ۳۰ بازی این دو تیم نیز مساوی شده است .
    – آخرین برد قدیس ها در لیگ برتر مقابل منچستر یونایتد بر میگردد به آگوست ۲۰۰۳ .
    – آخرین بازی این دو تیم در اولترافورد با تساوی ۱-۱ به پایان رسید .

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

16. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    پخش زنده از شبکه ی ورزش ساعت 19:30
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

18. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    متاسفانه اولین باخت رو بعد از دوازده هفته تجربه کردیم

اما اصلا مهم نیست

ساوتهمپون 1

منچستریونایتد 0

زننده ی تک گل ساوتهمپتون : تادیچ
    ویرایش توسط Milik : 01-14-2015 در ساعت 02:40 AM
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

20. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 15 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)