صفحه 7 از 15 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 148

موضوع: ManchesterUnited

فوق حرفه ای
    منچستریونایتد 1

نیوکاسل 0

دانلود خلاصه ی بازی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

2. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دوشنبه 18 اسفند ماه

Fa Cup

منچستریونایتد & آرسنال

پخش زنده از شبکه ی ورزش سیما

23:15
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

4. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لوییس ون گال در نشست خبری هفتگی خود امروز در کمپ تمرینی AoN حاضر شد و درباره وضعیت تیم به صحبت پرداخت. درباره پرتاب آب دهان ایوانز به سوی پاپیس سیسه:”همانطور که من در کنفرانس قبلی خود اعلام کردم.جانی این کار را عمدا انجام نداده است این کار برای هر انسانی رخ خواهد داد آن کار را از روی قصد انجام نداد من نمی توانم این کار از سوی ایوانز را باور کنم و او همچنین به من گفت از روی قصد این کار را انجام نداده است.من هم این را باور می کنم پس همه چیز تمام شده است.من فکر می کنم صحبت درباره جام حذفی بسیار عاقلانه تر باشد.”
    او درباره رابطه اش با رایان گیگز نیز گفت:”من نمی توانم به سوال پاسخ دهم.ما در حال حال حاضر روابطی بدی داریم(با لحنی جوک مانند و طعنه آمیز.)…من از این سوال بسیار ناراحت شدم.ما روابط بسیار خوبی با هم داریم همه می بینند که ما در کنار هم سخت کار و تلاش می کنیم همچنین بازیکنان و کارکنان باشگاه.من از این صحبت رسانه ها بسیار ناراحت شدم.”
    در مورد مرحله یک چهارم جام حذفی در برابر آرسنال:”این بازی بین دو تیم 11 نفره می باشد.یونایتد و آرسنال در رتبه سوم و چهارم رده بندی لیگ برتر جزیره قرار دارند.پس من فکر می کنم این بازی شبیه به یک فینال می باشد.”
    درباره آرسن ونگر,رئیس به MUTV گفت:”به نظر من کارهایی که او انجام داده است فوق العاده بوده است.این فقط در انگلستان رخ می دهد.به نظر من یکی از بهترین مربیانی بوده است که به یک باشگاه پایبند بوده و در آن باشگاه کار کرده است.این نشان می دهد که چه اندازه برای باشگاهش مثمر ثمر می باشد.من دوست دارم که مانند سرالکس فرگوسن و آرسن ونگر باشم به نظر من این فوق العاده است که به این حد موفق باشید.”
    در مورد شکست دادن توپچی ها او به MUTV گفت:”من فکر می کنم اگر آنها را شکست دهیم یک شکست بزرگ برای آنها به شمار بیاید و اگر آنها ما را شکست بدهند برای ما یک شکست بزرگ می باشد.این یک بازی بسیار مهم می باشد نه برای جام جذفی بلکه برای رقابتی که تا پایان فصل بین این دو تیم می باشد.ما در ورزشگاه خانگی خود و با حضور طرفدارانمان بازی خواهیم کرد اما آرسنال نیز طرفدارانی در اولدترافورد خواهد داشت.من مطمئنم بازی زیبایی برای طرفداران به نمایش خواهیم گذاشت.”
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

6. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

تیم های منچستر یونایتد و آرسنال در دور یک-چهارم پایانی جام حذفی انگلستان، موسوم به «اف‌ای کاپ»، به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    اطلاعات بازی
    تاریخ ورزشگاه زمان
    18 اسفند 1393 اولد ترافورد منچستر 23:15
    پیش بازی
    طرفداری- دوشنبه بزرگ ترین دیدار دور یک-چهارم پایانی اف‌ای کاپ در اولدترافورد برگزار خواهد شد. یاران لوئیس فن خال پذیرای مدافع عنوان قهرمانی؛ یعنی آرسنالِ آرسن ونگر، خواهند بود. در شرایطی که هر دو تیم در کورس صعود به لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد هستند، دیدن ذهنیت حاکم بر هرکدام از آن ها در این دیدار جذاب خواهد بود. تردیدی نیست که لوئیس فن خال کاملاً مشتاق است که سال اول حضورش بر روی نیمکت شیاطین را با فتح یک جام به پایان ببرد. در سوی دیگر، آرسن ونگر نیز به دنبال کسب مجدد این جام خواهد بود تا به کلکسیون افتخارات باشگاه عنوانی دیگر بیفزاید و جلوی تکرار یک قحطی جام دیگر را بگیرد.حقیقت این است که تمامی بازی های این دو تیم بزرگ بوده اند. فارغ از اینکه این بازی در اف‌ای کاپ برگزار می شود، هر دو سرمربی به خوبی از اهمیت کسب پیروزی در مقابل تیم مقابل آگاه هستند: هم به خاطر اعتماد به نفس بازیکنان و هم به خاطر هواداران، که همدیگر را به چشم رقیب می بینند. این دو تیم همچنین با داشتن 11 قهرمانی در این تورنمنت، به طور مشترک پرافتخارترین تیم های این مسابقات محسوب می شوند. بنابراین فرصت فاصله گرفتن از دیگری در تعداد قهرمانی ها نیز نکته انگیزاننده تر دیگری به شمار می رود.بخت و اقبال آرسنال طی سال های اخیر در اولدترافورد بسیار بد بوده است. در حقیقت آن ها نزدیک به 9 سال است که در تئاتر رویاها رنگ برد را به چشم ندیده اند. اما همانطور که شاگردان ونگر چند هفته پیش با کسب برد در ورزشگاه اتحاد نشان دادند، این چنین رکوردهایی برای شکسته شدن ثبت می شوند. هیچ یک از دو تیم این بازی را ساده نخواهد گرفت. به همین خاطر، می توانیم انتظار دیدن یک نبرد تمام عیار بین دو غول باقی مانده در این تورنمنت را داشته باشیم.
    ترکیب های احتمالی
    اخبار تیم ها
    تنها مصدوم یونایتد برای این بازی، کاپیتان سابق آرسنال؛ یعنی رابین فن پرسی است. لوئیس فن خال خوشحال خواهد شد تا بار دیگر بتواند از مایکل کریک در ترکیب اصلی خود استفاده کند. این هافبک کهنه کار انگلیسی در بازی هفته پیش در برابر نیوکاسل به عنوان یار تعویضی به میدان رفت. حضور لوک شاو نیز قطعی نیست.اما آرسنال از حضور خرید ژانویه خود؛ یعنی گابریل، محروم خواهد بود. این مدافع میانی در بازی هفته پیش در برابر کویینز پارک رنجرز از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و به امثال جک ویلشر، متیو فلامینی، میکل آرتتا، آبو دیابی و متیو دبوشی پیوست. دروازه بان لهستانی توپچی ها، وویچک شزنی، به احتمال زیاد در درون دروازه قرار خواهد گرفت و فرصت بازپس‌گیری جایگاه اش را از داوید اوسپینا به دست خواهد آورد.
    شش تقابل اخیر
    تورنمنت تاریخ میزبان نتیجه مهمان
    لیگ برتر 2014/11/22 آرسنال 1 2 منچستر یونایتد
    لیگ برتر 2014/02/12 آرسنال 0 0 منچستر یونایتد
    لیگ برتر 2013/11/10 منچستر یونایتد 1 0 آرسنال
    لیگ برتر 2013/04/28 آرسنال 1 1 منچستر یونایتد
    لیگ برتر 2012/11/03 منچستر یونایتد 2 1 آرسنال
    لیگ برتر 2012/01/22 آرسنال 1 2 منچستر یونایتد
    پیش بینی نتیجه
    منچستر یونایتد 2 1 آرسنال
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

8. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    منچستریونایتد 1

آرسنال 2

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

10. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اطلاعات بازی
    تاریخ ورزشگاه زمان
    24 اسفند 1393 اولدترافورد منچستر 19:30

شبکه ی ورزش
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

12. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لیورپول & منچستریونایتد

لیگ برتر انگلیس

یکشنبه 2 فروردین

ساعت 18:00

ورزشگاه آنفیلد

پخش زنده از شبکه ی 3 سیما

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

14. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لیورپول 1

منچستریونایتد 2

دانلود خلاصه بازی :

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

16. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مایکل کریک قرارداد خود را با منچستریونایتد یک فصل دیگر تمدید کرد
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

18. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    منچستریونایتد 3

آستون ویلا 1

دانلود خلاصه بازی :
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

20. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7 از 15 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)