نوشته اصلی توسط pirana رضا راست میگه... بمون شبایی که قرارِ رو کاناپه بخوابی یه سری به ما بزن پل پشت سرتو خراب نکن نمیشه زندگی خرج داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آره دیگه ولی ماشین لازمه پول رهن خونه که جیب بابا هست دیگه بیا و به سوناتا بسنده کن بکش بیرون از جیب بابا 90 سالته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بچه ها هستن آپدیت میکنن ایشالله من تورو میخوام تورو اونا رو نمیخوام
نوشته اصلی توسط ehsansalehi بابا این بابا تاپیک گرمی را ه انداخته ، دو روز اولش داغه نمی فهمه//// بعد می آید التماس می کنه یکی تحویلش بگیره ....
نوشته اصلی توسط ehsansalehi اولی همه ، دومی خودش ( صاب تاپیک )
نوشته اصلی توسط reza67 من تورو میخوام تورو اونا رو نمیخوام اول صبحی کامران هومن گوش میدی
نوشته اصلی توسط reza67 آقا از همین تریبون درخواستی دارم کسی لیچری که nitroflare رو لیچ کنه نداره ؟ راستی فیلم جدید بگو
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمیشه زندگی خرج داره ینی پیش نمیاد خانومت یه شب بره خونه مادرش اینا با خواهرش اینا دوره بگیرن؟ تو بیا اینجا پیش ما باش
نوشته اصلی توسط pirana بیا و به سوناتا بسنده کن بکش بیرون از جیب بابا 90 سالته ازش راضیم چرا بفروشمش 100 سالمم که باشه کودک درونم زنده هست
نوشته اصلی توسط A M I R موفق باشی مرسی از زحماتی که این مدت کشیدی آقا من شرمنده ی این برخورد منطقی امیرالمومنین شدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن