نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمیشه دیگه ، دیگه درگیر زندگی ... ميزنم بميريا همچين ميگه درگير زندگي انگار قبلا زندگي نميكرده
نوشته اصلی توسط tandis_m تلاشم کردم شماره ـشو بگیرم نمیده... میخواد ما رو مثل یه برهه آبروبَر از زندگی ـش توی سیاهچاله های تاریخ چال کنه
نوشته اصلی توسط pirana خب ینی چی الان؟ ینی فقط اسپری فلفل زنونه
نوشته اصلی توسط tandis_m ولي احسان بي شوخي خداحافظي نكن كم بيا ولي گه گاهي بيا از حال بچه ها خبر بگير همینِ... محکم تر بزن قشنگ بمیره
نوشته اصلی توسط pirana تلاشم کردم شماره ـشو بگیرم نمیده... میخواد ما رو مثل یه برهه آبروبَر از زندگی ـش توی سیاهچاله های تاریخ چال کنه يعني آخرت دلداري دادني تو
نوشته اصلی توسط tandis_m ميزنم بميريا همچين ميگه درگير زندگي انگار قبلا زندگي نميكرده زندگی خرج داره قبلاّ وقتم آزاد بود ولی الان هم کارم زیاد شده ، هم ... شما هم که نیومدی منشی من بشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ایراد کجا بود چرا دیگه... میترسی که نمیخوای بیای... حالا اگه میخواستی به زودی پدر شی یه چیزی ولی ازدواج مانع حضور فعالت در عرصه های موسیقایی نمیشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمیشه دیگه ، دیگه درگیر زندگی ... اول ـشه... یه مدت بگذره برمیگردی... منا بیبین
نوشته اصلی توسط pirana تلاشم کردم شماره ـشو بگیرم نمیده... میخواد ما رو مثل یه برهه آبروبَر از زندگی ـش توی سیاهچاله های تاریخ چال کنه عزیزمی به موقع شماره برات پخ میکنم صبر کن
نوشته اصلی توسط pirana چه عجــــــــــــــــــــب... مزین شدی به چهره ی این جیگر طلا کشتی مارو بس گفتیم اوتار بذار خوبه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن