نوشته اصلی توسط ehsan1361 زندگی خرج داره قبلاّ وقتم آزاد بود ولی الان هم کارم زیاد شده ، هم ... شما هم که نیومدی منشی من بشی برو خدا رو شكر كن منشيت نشدم روزي 3 دفعه ميزدم بميري
نوشته اصلی توسط tandis_m يادم نبود قبلنا ميزدم ميمرد اوه اوه نستراداموسي فال بگيري كه دنيا كُن فيكون ميشه حالا بزن هنوز دیر نشده بشه... دنیا بدون احسان واسه من معنی نداره
نوشته اصلی توسط pirana چرا دیگه... میترسی که نمیخوای بیای... حالا اگه میخواستی به زودی پدر شی یه چیزی ولی ازدواج مانع حضور فعالت در عرصه های موسیقایی نمیشه هر چیزی یه روزی تموم میشه
نوشته اصلی توسط tandis_m برو خدا رو شكر كن منشيت نشدم روزي 3 دفعه ميزدم بميري خدا رو هزار مرتبه شکر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ینی فقط اسپری فلفل زنونه میخوای دمپایی ابری بپوشم بیام که به عنوان سلاح استفاده کنیم ازش زنونه ترِ؟
نوشته اصلی توسط tandis_m يعني آخرت دلداري دادني تو دیگه هر کسی یه استعدادی داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هر چیزی یه روزی تموم میشه قبول ندارم من فكر كنم 60 سالمم بشه ميام اينجا دنبال آهنگ جديد
نوشته اصلی توسط pirana حالا بزن هنوز دیر نشده بشه... دنیا بدون احسان واسه من معنی نداره حالا ميگيم واسه تو استثنا قائل شه
نوشته اصلی توسط pirana میخوای دمپایی ابری بپوشم بیام که به عنوان سلاح استفاده کنیم ازش زنونه ترِ؟ نه خز شده
موفق باشی
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن