نوشته اصلی توسط Rasoulh111 شک دارم یه اشاره کن ببینم همونه یا اول شما اشاره کن البته من این روشو از خودم ابداع کردم شرط میبندم حداکثر 30 نفر تو ایران این روشو کشف کردن
aminkeshavarz
نوشته اصلی توسط ..... اول شما اشاره کن البته من این روشو از خودم ابداع کردم شرط میبندم حداکثر 30 نفر تو ایران این روشو کشف کردن در این روش اصلا چیزی نمینویسی ولی در اصل میتونی کل جزوه بنویسی
....., aminkeshavarz
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 در این روش اصلا چیزی نمینویسی ولی در اصل میتونی کل جزوه بنویسی ای تو روحت لو دادی که ادامه نده بذار ما مدرکمونو بگیریم
نوشته اصلی توسط ..... ای تو روحت لو دادی که ادامه نده بذار ما مدرکمونو بگیریم اون مدرکتو بزار در کوزه ابشو بخور هرکی مشتاق خرید روش تضمینی تقلب هست بیاد پای میزه مذاکره (قیمت پایین باشه اصلا نیاین
هر کس تقلب نکند امروز او داش کلم است نه دانش آموز و دانشجو
بی محتوا
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اون مدرکتو بزار در کوزه ابشو بخور هرکی مشتاق خرید روش تضمینی تقلب هست بیاد پای میزه مذاکره (قیمت پایین باشه اصلا نیاین روش خرید به چه شکل هست؟ اگر خوششون نیومد یا نتونستن با مهارت کامل انجامش بدن چی؟
نوشته اصلی توسط ..... روش خرید به چه شکل هست؟ اگر خوششون نیومد یا نتونستن با مهارت کامل انجامش بدن چی؟ به صورت دنیای مجازی با اموزش تضمینی دیگه اون مشکل خود طرفه(روش فروخته شده پس گرفته نمیشه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 به صورت دنیای مجازی با اموزش تضمینی دیگه اون مشکل خود طرفه(روش فروخته شده پس گرفته نمیشه بعد به این فکر کردی اگه طرف یاد بگیره خودش میشه فروشنده
یادش بخیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن