از کرخه تا راین
اون لینکی که من گذاشتم 11 بار ازش دانلود شده بود و فقط 1نفر مشکل داشت،اینم مدرکش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ی لینک دیگه همراه با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش امید امیدوارم ناراحت نشده باشی
من فقط منظورم این بود که خیال راحت دانلود کنم یا نه, چون مشکوک جواب این آقارو داده بودی
ضمنا من این فیلم رو دارم اما دوست داشتم با کیفیت ترش رو داشته باشم
فایل سایت Doostia فرمتش MKV بود با حجم 650 مگ, با دانلود منجر تک سرور یه ذرش رو دانلود کردم و دیدم کیفیت چرت
اما فایل شما فرمت MP4 و حجم 800 مگ, اما چون MP4 نمیشه یه ذرش رو دانلود کرد و دید, ارور میده
ترجیحا چون حجمش بالاتره گفتم شاید کیفیتشم بالاتره, فایل Doostiha تصویرشم فول نیست و نصفش از هر طرف سیاهه
ناراحت واسه چی ! خودمم مثل خودت حساسم رو کیفیت
چند جا دانلود کردم و هنوز از این فیلم کیفیتی ک عالی باشه ندیدم
موضوع : فیلم اجتماعی / جنگی
فرمت : Mp4
حجم : ۳۹۰ + ۱۰۱۵ مگابایت
مدت زمان : ۹۴ دقیقه
زبان : فارسی
سال ساخت : ۱۳۷۱
محصول : ایران
کارگردان : ابراهیم حاتمی کیا
بازیگران : هما روستا، علی دهکردی، هانس نویمان، آندریاس کورتز، صادق صفایی، اصغر نقی زاده، فرزانه عسگری، مجید صفوی، نیکل گریل، نوربرت هانزینگ، نادیا بلوهان، پرویز شیخ طادی، گلاوس لانگه، عباداله به افروز، سیدابراهیم اصغرزاده و . . .
خلاصه داستان : سعید که بر اثر بمب های شیمیایی نابینا شده به همراه گروهی از همرزمانش برای معالجه به آلمان اعزام می شود. لیلا خواهر سعید که سال هاست در آلمان با شوهر آلمانی و پسرشان یوناس (یونس) زندگی می کند، سعید را در آسایشگاه می بیند. بین سعید و یونس رابطه عاطفی عمیقی برقرار میشود. یکی از همرزمان بسیجی سعید قصد دارد پناهندگی کشور دیگری را بپذیرد و سعید و دوستان دیگرش نسبت به عمل او معترض هستند. با کوششهای پزشکان متخصص یکی از چشمهای سعید معالجه میشود، اما آزمایشهایی که بر روی او انجام میشود روشن میکند که او بر اثر گازهای شیمیایی مبتلا به نوعی سرطان خون شده است. همسر او در ایران زایمان میکند و سعید پس از معالجهای نافرجام میمیرد و پس از مرگ او، خواهرش لیلا عازم ایران میشود . . .
توضیحات و اخبار این اثر : فیلم از کرخه تا راین به سرنوشت قربانیان بمبهای شیمیایی در جنگ ایران و عراق میپردازد. از بازیگران این فیلم میتوان به علی دهکردی و هما روستا اشاره نمود. موسیقی ماندگار این فیلم از آثار مجید انتظامی میباشد.
کارگردان : مجید قاری زاده
بازیگران :
ابوالفضل پورعرب ، مرجانه گلچین، جمشید مشایخی، نگین صدق گویا، رضا آشتیانی، وحید شیخ زاده
دوستان خواهشا اگر کسی فیلم فوق العاده زیبای پرچم های قلعه کاوه اثر محمد نوری زاد عزیز رو داره بزاره البته با کیفیت مناسب نه کیفیت ضعیف موجود در نت.
این اثر فوق العاده زیبا و تحسین برانگیز هست اما به دلیل مشکلاتی که با محمد نوری زاد دارند نگذاشتند این فیلم به آنچه استحقاقش رو داره برسه.
سلام.اگه فیلم( اشک سرما)رو دارید بذارید .ممنون میشم
با سلام و خسته نباشید بابت زحماتتون
اگه میشه فیلم (مستند) تهران انار ندارد رو بزارین خیلی ممنون
دانلود فیلم ارتفاع پست (2002)
کارگردان: ابراهیم حاتمی کیا
خلاصه داستان: قاسم که ادعا میکند برای خانواده و دوستانش در یک شرکت صنعتی در بندرعباس کار پیدا کرده، آنها را سوار هواپیما میکند اما تنها نرگس است که از قصد قاسم خبر دارد. قاسم هواپیما را میدزدد و …
فرمت: mkv
حجم: 760 مگابایت
کیفیت: DVDRip
پسورد لینک دانلود: 123
پسورد فایل: www.caffefilm.com
لینک دانلود: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)