در حاشیه بازی ایران و قطر یکی از تماشاگران ایرانی از دروازه بان ایران خواستگاری کرد.
به گزارش نایابفان به نقل از عصرایران،این دختر پرچمی از ایران در دست داشت که بر روی آن نوشته شده است: علیرضا با من ازدواج می کنی؟!
در حاشیه بازی ایران و قطر یکی از تماشاگران ایرانی از دروازه بان ایران خواستگاری کرد.
به گزارش نایابفان به نقل از عصرایران،این دختر پرچمی از ایران در دست داشت که بر روی آن نوشته شده است: علیرضا با من ازدواج می کنی؟!
ویرایش توسط yaran : 01-18-2015 در ساعت 04:43 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پول که چه کارها نمیکنه وگرنه خداییش خیلی ها ازاین خوش قیافه ترن یکیش خودم وی پول ندارم مشهور هم نیستم.
چه باحال خخخخخ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس بدون سانسور ، هنوز گیر نیومده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)